Montra Hotel Sabro Kro

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er kåret til Travellers’ Choice Winner af Tripadvisor. Det betyder, at vi er blandt de 10 procent bedste hoteller på verdensplan, når det kommer til glade og tilfredse gæster.

Travellers’ Choice er en fornem pris, som den anerkendte rejsehjemmeside Tripadvisor uddeler på baggrund af bedømmelser fra hotelgæster og konferencedeltagere verden over.

Hvert år gennemgår Tripadvisor millioner af bedømmelser, og igen i år kan Montra Hotel Sabro Kro bryste sig af at tilhøre den absolutte verdenselite.

Det er 7. gang Montra Hotel Sabro Kro modtager denne pris, hvilket vi er meget stolte af og taknemmelige over. For det betyder, at vi er gæsternes foretrukne hotel.

Vi er altid glade for at få feedback på vores gæsters oplevelser, og det varmer meget at få så positive tilbagemeldinger.

Du kan se alle vores anmeldelser på Tripadvisor her.

Glade gæster

På Montra Hotel Sabro Kro er “glade gæster” efterhånden en stolt tradition:

“Vi arbejder målrettet for at få glade gæster, for det er det sjoveste: at kunne glæde andre. Alle på hotellet har gennemført et uddannelsesforløb i Service og Vækst, for der er brug for konstant fokus på at forbedre sig og gøre gæsternes rejse gennem hotellet endnu mere personlig. Og når det lykkes, giver det os alle et kick videre”.

Anmeldelser fra TripAdvisor

Fremragende hotel med helt fantastisk service.
“Vi er netop tjekket ud efter et fremragende efterårs weekendopholdet, hvor vi er blevet forkælet med en fantastisk service. Skønne velindrettede værelser og en fantastisk atmosfære overalt på hotellet. Alt fremstår meget rent og pænt. Desuden møder man en udsøgt betjening og en særdeles veltilberedt mad, hvor der er kræset om hver en detalje. De allerbedste anbefalinger herfra – vi kommer helt sikkert igen.

Ps. Efter en dejlig kølig gåtur fik vi lige varm cacao og æblekage med på værelset.”
– Pia J, december 2020

Hyggeligt hotel.
“Et rigtigt hyggeligt hotel. Personalet er utrolig venlige, og imødekommende. Værelserne er hyggelige, indrettet med spa. Jeg kan kun give både personalet, og hotellet min varmeste anbefaling. Prøv det.”
– Nicolaj, juni 2020

Fantastisk perle i Aarhus
“Dejlig personlig service, super professionelt og de lækreste værelser. Stedet ligger dejligt tæt på Aarhus og dog uden for mylderet. Vil til en hver tid vælge dette hotel som mit foretrukne Aarhushotel, såvel i forretningsøjemed som privat.”
– Jensmol, februar 2020

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.