Velkommen til Montra Skaga Hotel

Overnatning
Gæster:

Montra Skaga Hotel

Kom indenfor og få en 4-stjernet oplevelse

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende i udkanten af Hirtshals i det skønne Vendsyssel. Med naturen i baghaven og komfortable omgivelser, tilbyder Skaga Hotel spændende overnatninger i højeste kvalitet. Som en del af Montra Hotels kæden er du på vores dejlige hotel i Hirtshals sikret, at standarderne under din overnatning i Hirtshals er i top. Ud over Montra Skaga Hotel består kæden af tre andre formidable hoteller i Jylland.

Sommertilbud
Montra Skaga Hotel

1. juni til 31. august

Oplev fiskernes by, Hirtshals, denne sommer, hvor en summen af liv spreder sig. I kan tage på havnerundfart eller shoppe i de små gader.

Vi pakker en picnickurv til jer, så I kan tage på tur og opleve området. Til aften står vi klar med sommerinspirerede 2-retters middage og en lækker morgenbuffet til morgen.

Pris pr. person fra

KR. 1.395,-

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et komfortabel 4-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet.

Montra Skaga Hotel

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde alt fra små møder til store konferencer med plads til 300 personer. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference til en succes.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser. Vågn op frisk og veludhvilet og nyd morgenbuffet i rolige omgivelser.

Montra Skaga Hotel

Vores restaurant er helt sikkert altid et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer og med fokus på madspild og bæredygtighed.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Hotels

Montra Hotels har ledige stillinger på alle fire hoteller. Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Bliv en del af et professionelt team med plads til sjov og udvikling.

Montra Skaga Hotel – Mellem Vesterhav, nationalpark og klumpfisk

Velkommen til Montra Skaga Hotel! Det er en fornøjelse at kunne byde velkommen til et hotel i Hirtshals med lyse værelser, en restaurant der er altid et besøg værd og konferencefaciliteter til forretningsfolket. Hos Montra Skaga Hotel kan du opleve Vesterhavets voldsomme skønhed, den unikke natur i Vendsyssel og den legendariske klumpfisk, der bor i Nordsøen Oceanarium lige på den anden side af vejen.

Skaga Hotel er beliggende et stenkast fra færgeterminalen, der kan føre dig på nordligere eventyr i Norge, Færøerne eller Island. Efter en lang tur på færgen kan vi tilbyde et behageligt stop på vejen hjem, hvis man kommer fra den anden ende af Danmark, eller vi kan være sidste stop, inden turen gør nordpå.

Vores restaurant kan byde på lækker mad med fokus på sæsonaktuelle råvarer – ikke mindst frisk fisk. Hirtshals er trods alt en af de kendte fiskerbyer på den nord- og vestjyske kyst.

Når du tager en overnatning i Hirtshals på Montra Skaga Hotel kan du benytte dig af vores flotte faciliteter, hvor vores indendørs, opvarmede pool altid er populær.