Miniferie ved fyrtårnet

Montra Skaga Hotel

Efterårsminiferie

1. september til 18. december 2021

Nyd en skøn miniferie på vores komfortable og smukt beliggende 4-stjernede hotel i hyggelige Hirtshals. Her er der rig mulighed for at nyde ro og velvære i luksuriøse omgivelser. Lad batterierne op med en masse hygge med bl.a. en gåtur langs det brusende Vesterhav eller tag en svømmetur i vores opvarmede indendørs pool. Opholdet er minimum 2 nætter.

Der er rig mulighed for indendørs aktivitet lige i nærheden med f.eks. en tur til Nordsøen Oceanarium, hvor vi kan hjælpe med billetter til reducerede priser – spørg efter dette i receptionen. Her kan I opleve den forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og lade jer opsluge af de mange oplevelser under havets overflade. Oceanariet fortæller også om områdets historie med rav med insekter i og 65 millioner år gamle forstenede søpindsvin.

Er I mere til kunst, kan I opleve Vendsyssel Kunstmuseum med deres flotte samling, der fokuserer på kunstnere med tilknytning til Vendsyssel og rummer både maleri, skulptur, kunsthåndværk og grafik fra ca. 1945 og frem. Endvidere kan du tage på et hyggeligt cafébesøg i Hjørring og Hirtshals.

Når I er mætte af oplevelser, kan I lade jer forkæle af vores venlige betjening og nyde et dejligt måltid tilberedt af årstidens råvarer.

På ankomstdagen byder vi jer velkommen med eftermiddagskaffe med hjemmebag, så alle kommer i feriestemning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Montra Skaga Hotel.

Vil du indløse et Montra gavekort, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Miniferie inkl. 2-retters menu

Opholdet indeholder:

  • Eftermiddagskaffe med hjemmebag på ankomstdagen
  • 2-retters menu
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad

Pris pr. person fra
Kr. 995,-

Børn under 12 år er halv pris.

Ankomst den 1/9-18/12 2021.

Tjek ind fra mandag til lørdag.

Vil du indløse et Montra gavekort, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Fri afbestilling og COVID-19

Vi er meget opmærksomme på COVID-19-situationen og følger naturligvis alle anvisninger fra myndighederne for at mindske smitten. Derfor kan du trygt vælge et ophold på Montra Hotels.

Blandt andet sørger vi for, at der er god plads til at holde afstand på hotellet, og mundbind på hotellets fællesarealer er et krav for både ansatte og gæster. Som en del af vores COVID-19-håndtering kan du frit afbestille dit ophold hos os indtil klokken 18 dagen før ankomst.

Du kan læse mere om vores håndtering af situationen her.

Holler Box