Et godt sæt

Montra Sabro Kro

Rødspætte & rosé eller wienerschnitzel & fadøl

Alle tirsdage og torsdage i uge 26 – 32

Hen over sommeren i uge 26 – 32 kan du hver tirsdag få wienerschnitzel og torsdag få rødspætte i vores skønne restaurant. Det er et par store kulinariske klassikere, og du får selvfølgelig et passende glas serveret ved siden af. Lad det blive en velsmagende tradition at forlænge sommerhyggen med et klassisk måltid på en god restaurant.

Pris pr. person
Kr. 210,-

Husk at bestille bord – ring til os på telefon 86 94 89 22 eller send en mail til sabrokro@sabrokro.dk.

Tirsdag - wienerschnitzel og fadøl

Om tirsdagen serverer vi den klassiske wienerschnitzel, som du kender den bedst. Retten har en lang historie og stammer naturligvis fra Wien, men wienerschnitzelen har gået sin sejrsgang i Danmark, og det er en af vores mest populære spiser her på hotellet. Du kan få denne klassiker alle tirsdage fra klokken 17.00 i uge 26 – 32. Vi serverer naturligvis retten med en kold fadøl til.

Torsdag - rødspætte & rosé

En fantastisk sommerret med rødspætten i centrum og et køligt glas rosé ved siden af. Det er starten på en skøn aften i den danske sommer med et lækkert måltid i centrum, som du kan få serveret hver torsdag fra klokken 17.00 i uge 26 – 32 i vores hyggelige restaurant. Rødspætte er en klassisk dansk spise, som passer perfekt til sommerens lune aftener.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.