Vi går forrest

Montra Hotels Sabro kro

Sabro Kro går forrest som Green Key Leader

Montra Hotel Sabro Kro er belønnet med turismens internationale miljømærke Green Key – også kaldet den Grønne Nøgle – og senest som en af rejsesitet Tripadvisors GreenLeaders (GrønneForløbere) med sølv-status. Det betyder, at vi gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet og dermed også klimaet.

Vi indfører jævnligt tiltag, der kan være med til at gøre os mere miljøvenlige. Blandt andet resulterede et besøg fra Fang Fråserne-kampagnen i, at vi sparede energi i vores køkken,

Hotellet skal bl.a. indføre miljøledelse, reducere energi- og vandforbrug, sortere affald, anvende miljøskånsomme vaske- og rengøringsmidler, fremme økologiske produkter, undgå kemiske ukrudtsprodukter og meget mere.

Så vælger du et Green Key/GreenLeaders-hotel, er du også med til at passe på miljøet. Green Key findes i 17 lande med flere på vej, og sekretariatet i Danmark ligger i HORESTA.

Læs mere på green-key.dk.

GreenLeaders-hoteller finder du over hele verden. Læs mere her.

Green leader SØLV – Tripadvisor

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.