Betingelser for internetbooking

Montra Hotel Sabro Kro

Betingelser for internetbooking

Her kan du læse betingelserne for internetbooking for Montra Hotel Sabro Kro via www.sabrokro.dk.

Virksomhedsoplysninger

Montra Hotel Sabro Kro ApS
CVR.-nr.: 24 22 21 01
Ejer: Montra Hotel A/S

Ydelser
På www.sabrokro.dk kan købes ydelser i form af overnatninger, weekendophold, miniferier og gavekort.

De angivne priser er alle i danske kroner, DKK.

Montra Hotels afholder transaktionsgebyret, dvs. der er ingen merudgift for gæsten.

Bestilling
Bestilling er bindende for begge parter ved gæstens betaling eller senest, når hotellet har afsendt bekræftelse på bestillingen pr. e-mail, fax eller brev.

Ved bestilling og indbetaling af den bekræftede pris accepterer gæsten nærværende betingelser.

Hvis ikke andet aftales, er værelset til rådighed fra kl. 15 på ankomstdagen til kl. 11 på afrejsedagen. Brug derudover kan aftales mod særskilt betaling.

Ved bestilling skal bestiller afgive de nødvendige personlige oplysninger, der kræves af offentlige myndigheder og til hotellets registrering, for den eller de personer, der skal bo på hotellet.

Danske gæster skal oplyse fulde navn, stilling, adresse og telefonnummer.

Udenlandske gæster skal oplyse fulde navn, fødselsdato, nationalitet, adresse, telefonnummer, nummer på pas eller anden rejselegitimation.

Ved ankomst skal gæsten fremvise legitimation og ved underskrift bekræfte oplysningerne.

Ovennævnte fremgår af Bekendtgørelse nr. 943 af 05.10.2005 og Bekendtgørelse nr. 958 af 21.09.2004.

Betaling
Hotelophold betales forud ved bestillingen med betalings-/kreditkort.

Du kan betale med følgende betalings-/kreditkort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, JCB og American Express.

kortlogo

Fortrydelsesret
Bestilling af hotelophold er undtaget fra den generelle regel om fortrydelsesret ved køb via telefon og internet, men der er mulighed for afbestilling efter reglerne nedenfor.

Tilbagebetaling ved afbestilling
Ved afbestilling mindre 2 dage før ankomst opkræves en godtgørelse svarende til 100 % af den bekræftede pris inkl. moms, der fratrækkes det indbetalte beløb.

For ophold mærket ‘non-refundable’ gælder bindende tilmelding. Dog kan afbestillingsbeskyttelse vælges (se næste punkt).

Valg af afbestillingsbeskyttelse
Ved bestilling kan gæsten vælge at købe mulighed for omkostningsfri afbestilling frem til kl. 18 på ankomstdagen. Betaling for afbestillings-beskyttelsen refunderes ikke.

Afbestillingsbeskyttelse koster et tillæg på kr. 85,00 pr. værelse inkl. moms.

No Show
Hvis gæsten udebliver uden afbestilling, betales 100 % af den bekræftede pris inkl. moms.

Force majeure
Bestillinger kan annulleres uden varsel fra hotellets side som følge af force majeure, strejke eller andre forhold som hotellet ikke har indflydelse på.

Ankomst
Ved ankomst medbringes reservationsnummer – se e-mail-bekræftelsen på reservation og betaling.

Skader
Ved bestilling og betaling accepterer gæsten at hæfte for eventuelle mangler eller skader på værelse, bygning, inventar, udstyr mv. opstået under opholdet samt eventuelle udgifter til ekstraordinær rengøring. Eventuelle fejl, mangler og uheld opstået under opholdet skal snarest muligt meddeles til hotellet.

Gæsten bemyndiger ved sin bestilling og betaling hotellet til at trække eventuelle udgifter som nævnt ovenfor på betalings-/kreditkort benyttet til betaling af opholdet. Faktura herpå fremsendes efter udbedring af skader.

Under opholdet
Der må ikke overnatte flere personer i værelset end oplyst ved bestilling. Får gæsten overnattende gæster skal dette meddeles hotellet og eventuel tillæg til prisen afregnes. Reservationen er personlig – overdragelse uden aftale med hotellet medfører automatisk annullering af reservationen uden refusion.

Rygepolitik
Det er ikke tilladt at ryge indendørs på hotellet. Udenfor må generelt ryges overalt. På vores terrasse findes dog ikke-ryger borde, der skal respekteres.

Gæster, der ikke følger hotellets rygepolitik, vil efter to påtaler, blive bedt om at forlade hotellet. Rygning på et værelse medfører en ekstraregning på kr. 1.500,- til at dække manglende muligheder for salg natten efter samt ekstra rengøring og rensning af tekstiler.

Personoplysninger
Person- og betalingsoplysninger videregives kun til offentlige myndigheder og kun efter love og regler herom.

Trykfejl
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl på hjemmesiden.

Reklamationer
Ved mangler eller utilfredsstillende forhold bedes gæsten give meddelelse herom til hotellet hurtigst muligt, så forholdet kan bringes i orden.

Ankenævn
Opnås enighed ikke om behandling af en gæsts reklamation, kan gæsten klage til Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme, Slotsholmsgade, 1217 København K, telefon 35 36 51 21.

Ankenævnet er et privat ankenævn etableret af HORESTA og Forbrugerrådet og godkendt af Forbrugerklagenævnet.

HORESTA garantifond
Gæster hos hotellet er sikret for berettigede erstatningskrav gennem HORESTA’s garantifond.

Kontakt til Hotel Sabro Kro
Spørgsmål vedrørende booking til Hotel Sabro Kro kan ske til:

Post: Hotel Sabro Kro, Viborgvej 780, 8471 Sabro

Telefon: 86 94 89 22 (døgnåben telefon)

E-mail: sabrokro@sabrokro.dk

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.