Benyt dit Small Danish Hotels gavekort hos os

Montra Hotels

Dit Small Danish Hotels gavekort kan bruges til mere end overnatning

Vi er en del af Small Danish Hotels, hvilket betyder, at du kan bruge dit gavekort, når du besøger os. Med et Small Danish Hotels gavekort har du masser af muligheder, for du kan bruge det i forbindelse med en fed koncertoplevelse, en god middag i restauranten eller morsom stand-up. Det er derfor ikke et krav at gavekortet benyttes i forbindelse med et ophold.

Vi tilbyder alt fra et godt sted at sove, når du skal besøge Danmarks mindste storby, Aarhus til hyggelige ophold med fuld forplejning morgen og aften med massevis af oplevelser i nærområdet. Når benene er trætte, står vores kokke klar med en fantastisk madoplevelse. Senere på aftenen kan du sætte dig i baren, og også her kan du benytte dig af dit Small Danish Hotels gavekort.

Hvis du bare har brug for et afbræk fra hverdagen, kan du også besøge os, når du har lyst til en magisk koncertoplevelse eller et godt grin til stand-up i selskab venner og familie. Alt sammen noget du kan bruge dit Small Danish Hotels gavekort på.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor!

Vidste du, at Small Danish Hotels er en samling af mere end 80 unikke hoteller, kroer og slotte over hele Danmark, som er udvalgt på baggrund af deres charme, historie og høje kvalitet? Det fællesskab er vi stolte af at være en del af.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.