3 for 2 sommerophold

Sommertilbud

Få 3 overnatninger, betal for 2

Gælder 25. juni til og med 8. august.

Nu kan du få en overnatning helt gratis og få en ekstra dag på vores hyggelige hotel. Vi har et 3 for 2-tilbud på overnatninger i sommerperioden, så du kan opleve de mange spændende muligheder, området har at byde på, så du kan få 3 overnatninger, men kun betale for 2.

Fra hotellet kan du tage på opdagelse til nogle af de seværdigheder og attraktioner, du kan finde i nærheden. Der er både kultur som ARoS og Den Gamle By, der er action i Djurs Sommerland, og der er spændende dyr i Randers Regnskov eller Skandinavisk dyrepark og meget mere.

Du er selvfølgelig også velkommen til at blive på hotellet og slappe af i det dejlige sommervejr. Blandt andet kan du spise på vores gode og meget roste restaurant, som altid har lækre retter på menuen.

3 for 2-opholdet inkluderer

Opholdet gælder i perioden 25. juni til 8. august alle ugens dag og inkluderer:

  • 3 x overnatning i dobbeltværelse
  • 3 x morgenbuffet

Pris for 2 personer fra
Kr. 1.920,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- pr. nat.

Hvis du vil indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal det ske på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk.

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.