Sommerophold i Østjylland

Sommertilbud

Skønt sommerophold i hjertet af Østjylland

Gælder 1. juni til og med 1. august.

Tag på et skønt sommerophold på vores hyggelige hotel, og udforsk Østjylland. Vi er placeret midt i et af de mest varierede områder i landet, hvor både dejlige strande, flotte bakker, pulserende byer og meget mere er inden for kort afstand. Blandt andet ligger både Aarhus og Horsens tæt på, du kan tage et smut til Samsø eller bestige de store bakker omkring Ejer Bavnehøj inden for 30 minutter i bil.

Hotellet ligger kun 10 minutter i bil fra Saksild Strand, som er kendt som en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande. Her er det reneste vand og hvide sand, hvorfor mange har stranden som deres yndlings. De rolige omgivelser er suppleret med gode toiletforhold, livreddertårn, gode parkeringsmuligheder, dejlige isboder og spisesteder. Saksild Strand er derfor et besøg værd under dit ophold hos os.

Vi har samlet en række forslag til aktiviteter og seværdigheder i og omkring Odder, som kan være et inspirationskatalog til din sommertur på vores hotel. Du er selvfølgelig også velkommen til at spørge vores imødekommende personale, når du er på hotellet, om vi kan anbefale en aktivitet eller en éndagsoplevelse, så skal vi nok give en række forslag, som kan underholde både store og små.

Når du er på sommerophold hos os, får du et lækkert værelse med gode senge, en skøn morgenmadsbuffet og 2-retters menuer sammensat af vores køkken på begge opholdets to aftener.

Sommeropholdet inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 1. august alle ugens dage og inkluderer:

  • 2 x overnatning i dobbeltværelse
  • 2 x 2-retters aftenmenu
  • 2 x morgenmadsbuffet

Pris pr. person fra
Kr. 899,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Børn under 12 år kommer med til halv pris fra
Kr. 449,-

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk.

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.