Restauranten hos Montra Odder Parkhotel nær Aarhus
At spise er en alvorlig sag. Madlavning og mad er et af de fineste udtryk. Madlavning på vores restaurant nær Aarhus afdækker hele landets lange historier og fremviser stolte traditioner. I restauranten blander man ældgamle traditioner med moderne og nytænkende koncepter for at skabe gode spisesteder med fortælling om kontraster – og det modsatte, det komplementære.
God mad er noget vi alle kan samles om. God mad kan skabes af alle – og bedst af alt nydes af alle. Hvad enten det er i hjemmet, af familiemoren der viderefører stamtræets stolte madtraditioner eller om det er den 3-stjernede Gourmet Michelin-restaurant. Fællesnævneren er en oplevelse og et minde. Alle har en mening, og alle har en favorit.
Restaurantens stil er præget af det danske med strejf af det sydeuropæiske. Den – til tider – bastante nordeuropæiske Gourmet mad drilles af det mere syrlige og intense sydeuropæiske køkken. I restauranten nær Aarhus mødes du af olivenolie (ekstra jomfru, selvfølgelig), modne tomater og friske fisk. Men du mødes også af klassiske og ufejlbarlige wienerschnitzler, som du altid har kendt dem, med et strejf af Østjylland.
Parkhotellets restaurant er et resultat af et stort arbejde, gjort for fornøjelsens skyld og med visionen om at være den bedste restaurant muligt.
Vi har arbejdet meget med indretningen i restauranten. Du vil fra start føle, at du bliver taget ind i en lomme af hygge og nærvær. Fra loftet hænger romantiske antikke lysekroner, og på bordene finder du vores antikke primusser. Nogle drager paralleller til lækker engelsk land stil – vi synes bare det skal være hyggeligt og indbydende at spise på vores spisested.
En unægtelig stor del af oplevelsen er stemningen. Vanskelig at beskrive, er det nemmeste at opfordre gæsten til selv at indsnuse sanseindtrykkene i en intim restaurant, der fordrer stimulerende snakke.