Nytårsjazz

Montra Odder Parkhotel

Skøn jazz til at runde året af med

Torsdag d. 30. december 2021

Vi runder året af med god jazz og fantastisk stemning! På årets næstsidste dag inviterer vi til en aften, hvor du får fantastisk live jazz til at lukke året ned med. Der bliver god stemning og god musik, når Quist Jazz Qoncept sætter gang i de lækre, jazzede toner, og vi åbner baren for en skøn aften.

Det erfarne band spiller stemningsfyldt jazz med nordisk inspiration og har et bredt udvalg af musikalske udtryk i værktøjskassen. Du kan finde inspiration i Quist Jazz Qoncepts musik fra kendte jazz-navne som Stacey Kent, Lesa Ekdahl, Jan Johansson og mange flere.

Musikken sætter igang klokken 20.00 og spiller til midnat, så du har rig mulighed for at mærke de skønne rytmer aftenen igennem. Dørene åbner klokken 19.30.

Baren åbner klokken 17.30 og holder åbent helt til klokken 01.00, hvor du både kan forsyne dig med lækre drinks og delikate snacks til den lille sult hen ad aftenen.

Sidste frist for at få billet til årets nytårsjazz er 20. december.

Nytårstapas inden musikken

Du kan begynde aftenen med lækker nytårstapas i vores restaurant, inden musikken går i gang. Du kan nyde vores nytårstapas til kr. 199,- pr. person fra klokken 17.30 til klokken 20.00, så du kan gå direkte over i den fantastiske musik.

Køkkenet serverer delikate små anretninger, som giver plads til en masse forskellige indtryk til smagsløgene, og som altid giver anledning til hyggelig snak hen over bordet.

Du kan bestille bord til nytårstapas, som du kan nyde fra 17.30-20.00, på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk.

Book billet til nytårsjazz

Du kan booke din billet til årets nytårsjazz allerede nu – så er du sikret en dejlig aften med skøn livemusik og dejlige jazzede toner.

Dørene åbner klokken 19.30, og musikken begynder klokken 20.00.

Pris pr. person
Kr. 100,-

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box