Kok søges

Montra Odder Parkhotel

Ihærdig og passioneret kok med erfaring fra branchen søges til fuldtidsstilling

Elsker du at røre i gryderne, udforske hvordan man fornyer de klassiske retter og samtidig være kernen til den gode gæsteoplevelse?

Så er du den kok, vi søger til Montra Odder Parkhotel. Vi står nemlig og mangler en engageret og uddannet kok med erfaring fra restaurationsbranchen med ansættelse hurtigst muligt.

Som vores nye kok skal du brænde for at lave god mad, arbejde selvstændigt og være god til at håndtere en travl hverdag med mange bolde i luften. Samtidig vil du få indflydelse på sammensætningen af menuerne i køkkenet og komme til at stå for bestilling af råvarer og planlægning af drift, så du kan være med til at sætte dit eget præg på hotellet. Du vil opleve, at vi, på hotellet, har et stort fokus på Green Key, egenkontrol og kvalitetssikring.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Og så kommer du til at indgå i et team, hvor der er et godt socialt sammenhold med plads til sjov og udvikling.

Stillingen er på fuld tid med skiftende arbejdstider både i hverdage og weekender.

Dine arbejdsopgaver:

  • Udvikling og planlægning af menuer, selskabskort og mad ud af huset
  • Vareindkøb og driftsplanlægning
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Egenkontrol

Vi tilbyder:

  • Arbejdsplads bare 25 min. fra Aarhus C
  • Stor indflydelse på hverdagen i køkkenet og tilberedning af mad
  • Løn efter kvalifikationer
  • Godt arbejdsmiljø med et stærkt kollegaskab

Er du den, vi søger?

Send din ansøgning med vedlagt CV til vores hotelchef, Lene Jensen, på lj@ophotel.dk, eller kontakt os på telefon 8654 4744 og hør nærmere, hvis du har spørgsmål.

Vi indkalder kandidater til samtale løbende og opfordrer derfor til at søge stillingen hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.