Jan Hellesøe

Montra Odder Parkhotel

Jan Hellesøe 2020

Torsdag d. 22 oktober 2020 

Kom til foredrag med Danmarks førende mentalist, Jan Hallesøe, når han besøger Montra Odder Parkhotel. Måske du kender ham fra den underholdende serie på DR3 ”Fuckr med dn hjrne”, som for nylig har vundet prisen som det mest originale TV-program. I ”Fuckr med dn hjerne” udsætter Jan både seere, folk på gaden og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, hvor de fleste taber både næse og mund. Hans foredrag er i den grad inspireret af programmet, så han vil uden tvivl udfordre dine sanser.

De sidste 16 år har Jan Hellesøe optrådt, og han har mange års international erfaring fra blandt andet Las Vegas og Hollywood. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer. Foredraget vil være din garanti for en humoristisk, intim og helt forunderlig oplevelse. Forbered jer på en aften med manipulation og hypnose, som I sent vil glemme.

Køb din billet allerede i dag, da vi pga. Coronasituationen har et antal begrænset billetter til salg.

Det er Odder Fitness Center, som arrangere dette arrangement.

FOREDRAG MED JAN HELLESØE MED LÆKKER BUFFET

  • Super lækker højrebsbuffet med stort udvalg af tilbehør (fra kl. 17.30-19.30)
  • Foredrag med Jan Hellesøe (Dørene åbner kl. 20.00, pladserne er unummererede)

Til arrangementet købes 1 billet til buffet og 1 billet til foredraget 

Pris pr. person for buffet

175,-

Pris pr. person for foredraget

175,-

 

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.