Bunkerophold

Sommertilbud

Tag på opdagelse i bunkerne på vestkysten

Gælder 1. juni til og med 30. september.

Tag på opdagelse i Danmarks skønne natur og kulturhistorie hen over sommeren med vores bunkerophold til særpris. Her kan du og din partner eller familie nyde 3 overnatninger på vores 4-stjernede hotel og blive forkælet med lækker mad og billet til Bunkermuseum Hanstholm.

På Bunkermuseum Hanstholm kommer du helt tæt på 2. Verdenskrig i den stærkeste tyske befæstning i Danmark. Museet ligger placeret i noget af Danmarks smukkeste natur på kanten af Vesterhavet og Nationalpark Thy. Museet er bestemt et besøg værd.

Du har rig mulighed for at tage på opdagelse i området, og Thy har meget at byde på. Blandt andet ligger Klitmøller også kendt som Cold Hawaii kun 10 km fra hotellet, og området bugner med hyggelige små byer og skøn natur.

Læs mere om Bunkermuseum Hanstholm her.

Bunkeropholdet inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 30. september alle ugens dage og inkluderer:

  • 3 x overnatning i et af hotellets dejlige værelser
  • 3 x 2-retters menu
  • 1 x frokost sandwich inkl. en flaske kildevand
  • 3 x morgenmad
  • 1 x billet til Bunkermuseum Hanstholm

Pr. person i dobbeltværelse fra
Kr. 1.795,-

Børn under 12 år i opredning på forældrenes værelse fra
Kr. 599,-

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på mail eller telefon, skal dette ske på telefon 97 96 10 44 eller hotel@hotelhanstholm.dk

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.