Aktiviteter i Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm

Inspiration til din tur til Hanstholm og Thy

Hanstholm og Thy byder på et stort udvalg af fantastiske oplevelser. Her er altid noget at tage sig til, og fra Hotel Hanstholm har du masser af skønne attraktioner i fornuftig afstand til en dejlig udflugt. Der er både faste attraktioner som skønne steder i naturen og interessante museer, og der er spændende events, du kun kan opleve i en periode, så husk at kigge på eventkalenderen, inden du tager afsted.

Når du er på hotellet, er du naturligvis også altid velkommen til at henvende dig i receptionen, hvis du har brug for inspiration til aktiviteter under dit ophold. Vi står klar til at hjælpe og pege dig i den rigtige retning.

Idéer til aktiviteter

Du kan se den fulde oversigt ved at bruge knappen herover, men vi har et par idéer, som vi håber kan inspirere dig og vise alsidigheden i mulighederne i Hanstholm og Thy. Her er nok at tage sig til!

 

Tag en tur i Nationalparken

Det burde næsten være obligatorisk at tage en tur ud i den store og imponerende Nationalpark Thy med de store vidder, dyrelivet og den friste luft. Her kan du finde ro og fordybelse, eller du kan få lidt motion med en rask travetur i terrænet.

Læs mere om Nationalpark Thy

 

En tur til 2. Verdenskrig

I Hanstholm finder du Bunkermuseum Hanstholm, som fortæller den fascinerende historie om bunkerne omkring byen og langs den jyske kyst. Du får et indblik i tiden under 2. Verdenskrig og et kig ind i historierne – og så har Olsen Banden også en lille optræden.

Læs mere om Bunkermuseum Hanstholm

 

Få en unik smagsoplevelse

Thy er hjemsted for et whiskydestilleri af høj kvalitet i form af Thy Whisky. Her finder man flere slags whisky, heriblandt prisvindende varianter, og det er muligt at få rundvisninger og smagninger af både whisky og lokale specialiteter.

Læs mere om Thy Whisky

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!