Forårsophold på Montra Hotels

Montra Hotels

Montra Hotels byder dig velkommen

Trænger du til lidt forårsforkælelse efter den kolde vintertid? Så byder Montra Hotels dig på fire dejlige forårsophold med fokus på sæsonaktuelle aftenmenuer og naturskønne oplevelser i hyggelige omgivelser. Hotellerne ligger tæt på pulserende byer og store naturoplevelser, så der er noget for enhver smag.

Vores 4 forårstilbud

Hvert hotel har sit eget forårstilbud på et skønt 3-dages ophold. Tag f.eks. på hyggeligt besøg i Sabro, lad jeres smagsløg blive forkælet i Hirtshals, nyd en 4-stjernet oplevelse i Odder, eller gå på naturopdagelse i Hanstholm. Læs mere om hvert enkelt tilbud, og book dit forårsophold nu.

FORÅRSTILBUD
Montra Sabro Kro

Nyd et hyggeligt besøg i Smilets By Aarhus

3-dages hotelophold tæt på Aarhus

Lad os varte dig op med et dejligt 3-dages hotelophold i Sabro med ægte krostemning. Tag en smuttur til Smilets by og nyd et rigt kulturliv, et væld af shopping muligheder, og flere smukke naturoplevelser. Vi sørger for formidabel forplejning fra vores fantastiske restaurant.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

FORÅRSTILBUD
Montra Odder Parkhotel

Nyd en 4-stjernet oplevelse i dejlige Østjylland

3-dages hotelophold i hjertet af Østjylland

Tag på et hyggeligt 3-dages hotelophold, og nyd de naturskønne omgivelser i hjertet af Østjylland. Besøg de omkringliggende byer som Aarhus og Horsens, eller slap af på hotellets velindrettede værelser. Vi byder på stor morgenbuffet og lækre aftenmenuer serveret med varme og jysk-charme.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-

Tilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages miniferie ved havet i nord

1. sep. 2022 til 31. maj 2023 og 1. sep. 2023 til 20. dec. 2023

Forkæl jer selv og tag på et dejligt 3-dages ophold i Vendsyssel. Oplev den vilde natur ved det brusende Vesterhav, eller besøg Hirtshals by. Vi sørger for udsøgte 2-retters middage, lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

VINTERTILBUD
Montra Hotel Hanstholm

3-dages vinterophold på toppen af Thy

1. december til 28. februar

Udforsk noget af Danmarks smukkeste natur, og tag på et 3-dages ophold i Hanstholm i vinteren. Vores 4-stjernede hotel er placeret tæt på den storslåede Nationalpark Thy. Under hele opholdet sørger vi for at varte dig op med 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-