Jul på Montra Hotels

Montra Hotels

Tag til årets festligste julefrokoster

Det er med stor fornøjelse, at vi igen i år har mulighed for at invitere alle indenfor på vores hoteller til festlige julefrokoster.

Vi holder traditionerne i hævd og sørger for julehygge, lækker julemenu, stemningsfyldt live musik og stjernespækket underholdning hele aftenen. Oplev All Inclusive eller No Good optræde, eller få et godt grin til stand-up med Mick Øgendahl. Hos alle vores hoteller har du også mulighed for at tilkøbe øl, vin og vand ad libitum. Lad bilen stå og forlæng festlighederne med en overnatning på et af vores komfortable værelser.

Hvert hotel tilbyder deres egen særlige julefrokost. Læs mere om hver enkelt tilbud nedenunder, og book din julefrokost med det samme.

Vi glæder os til at se dig til en festlig aften.

Vores julefrokost tilbud

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Julefrokost med fremragende underholdning

D. 25. og 26. november samt d. 2. 3. 9. og 10. december 2022

Hold din næste julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro nær Smilets by. Vi byder på en hyggelig aften med lækker julebuffet, hylende morsom stand-up af Mick Øgendahl og underholdende live musik.

Pris pr. person fra

KR. 745,-

UDSOLGT
Montra Odder Parkhotel

Julefrokost med forrygende underholdning

Udvalgte fredage og lørdage i november og december 2022

Gør den kommende jul ekstra speciel, og hold din næste julefrokost i Odder. Vi inviterer indenfor til en festlig aften på hotellet med stand-up af Mick Øgendahl, underholdende live musik og lækker julebuffet inklusiv fri bar.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

JULETILBUD
Montra Hotel Hanstholm

Julefrokost med live musik

Udvalgte dage fra d. 26. november til d. 9. december 2022

Tag familien, vennerne eller kollegaerne med til en fantastisk julefrokost på Montra Hotel Hanstholm. Bliv forkælet med en lækker klassisk julemenu, og nyd forrygende live musik af All Inclusive imens.

Pris pr. person fra

KR. 395,-

Juletilbud
Montra Skaga Hotel

Julefrokost med levende musik og dans

D. 26. november, d. 3. december og d. 10. december 2022

Forkæl dig selv i julen 2022, og book en julefrokost i Hirtshals. Nyd en lækker julebuffet inklusiv fri bar og natmad, og oplev levende musik leveret af No Good sammen med familie, venner eller kolleger.

Pris pr. person fra

KR. 825,-