Skønne hotelophold til efteråret

Montra Hotels

Efteråret er en særlig årstid, der indbyder til hyggelige stunder og flotte naturoplevelser. Vores hoteller har sammensat nogle dejlige ophold med lækre aftenmenuer, som passer perfekt til efteråret. Hotellerne ligger tæt på pulserende byer og store naturoplevelser, så der er noget for enhver smag.

Du overnatter på velindrettede værelser med gode senge og står op til en lækker morgenmad, og aftenen forinden har køkkenet serveret delikate retter, der fylder energidepoterne op efter nogle gode dage i efteråret.

Vores 4 efterårstilbud

Hvert hotel har sit eget efterårstilbud på et skønt ophold, så klik ind og læs mere om hvert enkelt af dem og book dit efterårsophold med det samme.

Efterårstilbud
Montra Hotel Sabro Kro

3-DAGES EFTERÅRSOPHOLD TÆT PÅ SMILETS BY

1. september til 30. november

Det summende byliv, sandstrande nær byen og det charmerende kulturliv er blot noget af det, du kan opleve på et efterårsophold hos os i Sabro.

Du får den autentiske krostemning under hele dit ophold, lige fra når du træder ind på dit hyggelige værelse med klassisk charme, til når du skal nyde dine 2-retters middage og morgenmad i restauranten.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Efterårstilbud
Montra Odder Parkhotel

Ta' på oplevelse i Østjylland

18. oktober til 20. december

Østjylland bugner med spændende tilbud til store som små, og efteråret er et godt tidspunkt at tage en tur til området og tage på oplevelse. I området omkring hotellet finder du både små, charmerende byer, store urbane centre og fantastisk natur.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Efterårstilbud
Montra Skaga Hotel

Ta' på oplevelse ved havet i nord

3-dages hotelophold

Tag på et skønt ophold på Skaga Hotel med 2 overnatninger og kom helt tæt på den smukke natur i efterårsfarverne. Mærk kraften fra det imponerende Vesterhav, når vinden tager fat, og se landskabet skifte farve, som vinteren nærmer sig. Vi sørger for god aftensmad med 2-retters menuer og gode værelser at sove i.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Efterårstilbud
Montra Hotel Hanstholm

Ta' på oplevelse på toppen af Thy

3-dages hotelophold

Efterårets skiftende farver er fantastiske at opleve, og med vores placering mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy har du en unik mulighed for at se naturen ændre karakter. Tag på et 3-dages ophold hos os med lækker aftensmad, gode værelser og dejlig morgenmad og tag ud i den fascinerende natur.

Pris pr. person

KR. 1.095,-