Hunde er velkomne hos os

Montra Hotels

Tag bare det firbenede familiemedlem med

Du er velkommen til at tage din hund med på dit ophold på et af vores hoteller, og vi skal nok sørge for, at både gæster med og uden haler har det godt, mens I er hos os. Husk at give os besked på forhånd om, at du gerne vil have hund med, så vi kan gøre klar til det firbenede familiemedlem.

Vi prøver så vidt muligt at tage så meget hensyn som muligt til dig og din hund – blandt andet med værelser tæt på udgangen, så det er let af lufte den, og vi kan stille skåle frem til vand og mad. Mangler du en god rute til hundeluftningen, skal du blot henvende dig i receptionen, så har vi gode forslag til steder at gå hen, hvor hunden kan få masser af motion og frisk luft.

Hvis I ønsker at have jeres hund med på værelset, skal I være opmærksomme på, at der er et tillæg for rengøring af værelset efter jeres ophold. Tillægget afhænger af hotellet. Kontakt hotellet for at få den nøjagtige pris og betingelser for at medbringe hund.

Kontakt hotellet, du gerne vil eller har booket værelse på for at meddele, at du har hund med, og for at høre om tillægget på det pågældende hotel.