3-dages ophold

Montra Hotels

Skønne ophold med 2 overnatninger

Tag på et lækkert 3-dages ophold på et af vores hoteller, og nyd de mange muligheder du har for at feriere herhjemme. Med hoteller i Øst- og Nordjylland kan du opleve et hav af spændende seværdigheder og attraktioner, og der er noget for enhver smag.

Hvert hotel har givet sit ophold et personligt præg, så du kan vælge det ophold, der passer bedst til dig.

Alle hoteller tilbyder et ophold med 2 overnatninger, 2 gange lækker aftensmad og 2 gange dejlig morgenmad.

Du kan få et skønt 3-dages ophold fra 795,- pr. person – se priserne for det enkelte ophold i oversigten herunder. Du kan frit afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før – det tilbyder vi som en service i disse uforudsigelige tider, hvor restriktioner til tider kan komme i vejen for vores planer. Din tryghed er vores prioritet.

Se vores 4 fantastiske ophold

Montra Odder Parkhotel

3-dages ophold i hjertet af Østjylland

Nyd et 3 dages ophold på Montra Odder Parkhotel. Vi byder på luksuriøse og rolige omgivelser i hjertet af Østjylland.

Pris pr. person

KR. 795,-

Montra Sabro Kro

3-dages ophold ved smilets by

Nyd et 3-dages ophold på Montra Hotel Sabro Kro. Vi byder på et roligt, naturrigt område, hvor der er plads til fordybelse og afslapning. Med kun 14 kilometer til Aarhus centrum kan I hurtigt bytte de harmoniske omgivelser ud med en tur til storbyen og shopping.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Skaga Hotel

Miniferie ved fyret til efteråret

Nyd en miniferie til efteråret på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Montra Hotel Hanstholm

Vinterophold ved Nationalpark Thy

Nyd vinteren med et 3-dages vinterophold på Montra Hotel Hanstholm. Vi byder på et væld af kontraster. Fra Limfjordens blide landskaber til Vesterhavets frådende bølger og – i læ af klitterne – den storslåede natur i Nationalpark Thy.

Pris pr. person

KR. 1.095,-