Overnatning i Hirtshals

Montra Skaga Hotel

Nyd en overnatning i vidunderlige Hirtshals tæt på Vesterhavet

Book en overnatning i Hirtshals på Montra Skaga Hotel, og nyd et ophold med fantastisk forplejning og vidunderlige omgivelser. Fra Hirtshals kan du nemt og hurtigt rejse til og fra Norge med færgen, der lægger til i havnen, som ligger kort fra hotellet. En eller flere overnatninger i Hirtshals er ideelt for dig, der ønsker en getaway tæt på smuk dansk natur, charmererende byliv og 4-stjernet servicering.

Udflugtsmål

Vi taler og forstår det norske sprog, og vores venlige personale står altid klar til at hjælpe. Mangler du råd til udflugtsmål i forbindelse med en overnatning på hotellet, kan vi komme med flere anbefalinger. Oplev f.eks. den vilde natur ved det brusende Vesterhav, eller tag et smut ind til hyggelige Hirtshals by. Er du til indendørs aktiviteter, er Hirtshals museum, Nordsøen Oceanarium eller Børglum kloster et besøg værd. Trænger du til at få pulsen op, kan du benytte dig af en af de mange vandre- og cykelruter i området eller prøve kræfter med den populære vandsport stand up paddling.

Hotellets faciliteter

Tilbage på hotellet kan vi både tilbyde faciliteter såsom indendørs pool i opvarmede lokaler, fitnessrum, hvor du kan få rørt dig, billard og bordtennis foruden vores bar og restaurant. Du finder altid en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære i receptionen og hotellets opholdsområder. Vi har 108 store, komfortable hotelværelser, så du kan sove godt i skønne omgivelser. Alle hotelværelser er ikke-ryger med bad/toilet, tv, gratis trådløs internetadgang, kaffe/te-faciliteter mm.

Forplejning

Når du overnatter hos os, får du altid en stor, lækker morgenbuffet med i prisen, så du kan få den bedste start på dagen. Til frokost og om aftenen tilbyder vores panoramarestaurant velsmagende, danske klassikere og lækre menuer. Som Green Key certificeret hotel har vi fokus på bæredygtighed, økologi og madspild, og vores kok tilbereder maden med sæsonaktuelle, friske råvarer, som sikrer den gode smag. Nyd middagen til en god udsigt fra restauranten over den imponerende fiskerihavn.

Køber du din overnatning direkte på vores egen hjemmeside, garanterer vi, at du får dit ophold til den bedste online pris.

Book et ophold hos os eller indløs et Montra gavekort på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Priser fra

Enkeltværelser fra
kr. 695,-

Dobbeltværelser fra
kr. 895,-

Familieværelser fra
kr. 1.045,-

Terrasseværelser fra
kr. 845,-

Vi gør en indsats for miljøet

Med naturen i baghaven er vi klar over, at vi skal passe på den. Derfor gør vi en stor indsats for at drive hotellet på en så bæredygtig og klimavenlig måde som muligt. Vi har fået det velrenomerede Green Key-mærke, som er en mærkningsordning, der gives til de virksomheder i branchen, der gør noget særligt for at mindske aftrykket på klimaet og miljøet. Vores miljøindsats er certificeret af den internationale Green Key-ordning, som findes i over 60 lande, og som tæller en række krav på mange forskellige parametre.

Læs mere om Green Key her, og klik på knappen for at se vores certifikat.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!