Vores menu

På Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Vores menu på Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel er vi kendt for at servere lækre middage i vores panoramarestaurant med en af de bedste udsigter i Nordjylland. Køkkenchefen og hans hold er eksperter i godt, gedigent, dansk køkken baseret på årstidens råvarer, og selvfølgelig har vi frisk fisk på menuen hver dag, hvilket vi føler nødvendigt, når man er en spisested i Hirtshals – en af de legendariske fiskerbyer.

Vores menu tilbydes mandag til lørdag i vores Panoramarestaurant kl. 18.00 – 21.30

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller telefon 98 94 55 00

Forretter

Jordskokkesuppe med panko paneret fisk & syltede jordskokkerKr. 98,-
Gravad kalveinderlår med syltede bøgehatte, havgus, malt & purløgsmayoKr. 98,-
Balloutine af torsk med dildolie, mayo & geléKr. 98,-

Skaga’s klassikere

Kalvespidsbryst med peberrod, persillerod & tyttebærKr. 185,-
Hvid labskovs med rødbeder, purløg, smør & rugbrødKr. 175,-
Dagens retKr. 145,-

Hovedretter

Oksefilet med bearnaisesauce med pommes frites & variation af selleriKr. 238,-
Smørstegt lyssej med skorzonerrod, kogte kartofler & sauce blanquette mættede med urterKr. 218,-
Stegt kyllingbryst med farseret porre, kartoffeltårn & porre a la cremeKr. 198,-

Desserter

Creme fraiche vaniljeparfaitmed profiteroles & chokoladesauceKr. 95,-
Ymerfromagemed blodappelsin, mander & chokoladeKr. 85,-
4 slags oste medkompot & knækbrødKr. 95,-

 

Børnemenu

Spaghettimed kødsovsKr. 48,-
Pizza med tomatsovs, skinke og ostKr. 58,-
2 røde pølsermed pommes fritesKr. 48,-
Fiskefiletmed pommes fritesKr. 58,-
Burgermed salat, tomat, agurk, dressing & pommes fritesKr. 58,-
Ismed chokoladesovs og frugtKr. 42,-

Restaurantens åbningstider

6. januar – 31. marts 2020 & 1. november – 22. december 2020:

Mandag- lørdag: kl. 18.00 – 21.30

Søndag: Lukket

1. april- 31. oktober 2020

Hver dag: kl. 18.00 – 21.30

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller 9894 5500