Vores menu

Montra Skaga Hotel

Vores menu på Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel er vi kendt for at servere lækre middage i vores panoramarestaurant med en af de bedste udsigter i Nordjylland. Køkkenchefen og hans hold er eksperter i godt, gedigent, dansk køkken baseret på årstidens råvarer, og selvfølgelig har vi frisk fisk på menuen hver dag, hvilket vi føler nødvendigt, når man er et spisested i Hirtshals – en af de legendariske fiskerbyer.

Vores menu tilbydes i vores Panoramarestaurant, som er åben alle dage fra kl. 18.00.

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller telefon 98 94 55 00.

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.

Vores menu

Forretter

Fiskesuppe med fennikel og porreKr. 98,-
Skindstegt kulmule med ærter, stenbiderrogn, ægtesauce og urterKr. 108,-
Coppa med fermenteret hvidløgsmayo, syltede svampe og urterKr. 98,-

 

Hovedretter

Dagens ret – spørg tjeneren om menuenKr. 198,-
300 g Rib eye med variation af løg, pommes frites samt okse reduktionKr. 288,-
Stegt rødspætte med kartofler, syltede agurker, citron og smørsauceKr. 238,-
Rejemad med mayonnaise, citron og fennikelKr. 158,-

 

Desserter

RabarberdessertKr. 98,-
Jordbær og hvid chokoladeKr. 98,-
3 slags ost med kompot & knækbrødKr. 98,-

Børnemenu

2 røde pølser med pommes fritesKr. 68,-
Kyllingenuggets med pommes fritesKr. 68,-
Fiskefilet med pommes fritesKr. 68,-
Is med chokoladesauceKr. 58,-

Restaurantens åbningstider

Frem til 30. september 2021

Åben alle dage fra kl. 18.00

 

1. oktober – 18. december 2021

Mandag – lørdag åben fra kl. 18.00

Søndag lukket

 

Køkkenet har ikke en fast lukketid, men forsøger at tilpasse sig efter gæsternes behov

Venligst kontakt reception for yderligere spørgsmål på +45 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk

 

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller 9894 5500.

Vi arrangerer også gerne dit næste selskab og konference eller leverer mad ud af huset.