Vores menu

På Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Vores menu på Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel er vi kendt for at servere lækre middage i vores panoramarestaurant med en af de bedste udsigter i Nordjylland. Køkkenchefen og hans hold er eksperter i godt, gedigent, dansk køkken baseret på årstidens råvarer, og selvfølgelig har vi frisk fisk på menuen hver dag, hvilket vi føler nødvendigt, når man er en spisested i Hirtshals – en af de legendariske fiskerbyer.

Vores menu tilbydes i vores Panoramarestaurant kl. 18.00 – 21.30

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller telefon 98 94 55 00

Forretter

Pocheret æg med Karl Johan, briochecrumble & svampe bouillonKr. 98,-
Branadekugler af røget torsk og kartoffel hertil dildpuré og havgusKr. 108,-
Rejemad med grillet citron, fennikel & mayonnaiseKr. 138,-

 

Hovedretter

HusmandskostKr. 158,-
300g Ribeye med hjertesalat, nødder og syrnet fløde. Hertil pommes og bearnaisesauceKr. 288,-
Stegt skærising med variation af jordskokker. Hertil Kartofler og sauce på jordskokkeKr. 238,-

 

Desserter

Passions dessert med kokos is, broken gel og karamel flagerKr. 98,-
Chokoladekage med variation af æbleKr. 98,-
3 slags ost med kompot & knækbrødKr. 98,-

Børnemenu

2 røde pølser med pommesKr. 68,-
Kylling nuggets med pommesKr. 68,-
Fiskefilet med pommesKr. 68,-
Is med chokoladesauceKr. 58,-

Restaurantens åbningstider

1. april- 31. oktober 2020

Alle dage: kl. 18.00 – 21.30

 

6. januar – 31. marts 2020 & 1. november – 22. december 2020:

Mandag- lørdag: kl. 18.00 – 21.30

Søndag: Lukket

 

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller 9894 5500