Montra Hotels

Giv et gavekort i julegave og forkæl en, du holder af

Med et gavekort til Montra Hotels-kæden kan man blive forkælet med lækre ophold, spise på gode restauranter og opleve spændende events – hvem vil ikke elske det?

Køb dit gavekort her:

Gavekortet kan bruges på vores 4 hoteller, der alle er 4-stjernede, hvor du kan læne dig tilbage og nyde dagene. Det er aldrig en dårlig idé at lægge lidt luksus under træet til dem, man holder af og gerne vil forkæle. Her på siden kan du blive inspireret til nogle af de oplevelser, du kan give din kæreste, dine forældre eller en helt tredje.

 

Montra Hotels

Julegaveidéer til enhver smag

Montra Hotel Sabro Kro

3-retters middag og koncert med Søren Huss

Fredag d. 19. november

Den tidligere Saybia-frontmand har nydt stor succes efter tiden med bandet. Han vækker sit bagkatalog til live og sætter sit eget præg på den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og helt personlige udtryk. Oplev ham når han gæster Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra

KR. 785,-

Montra Hotel Hanstholm

Mick Øgendahl

Lørdag d. 16. oktober

Få rørt lattermusklerne til Mick Øgendahl stand up show på Montra Hotel Hanstholm. Inkl. lækker buffet med stort udvalg af kød og fisk fra Hanstholm havn.

Udsolgt

Montra Odder Parkhotel

Gastronomisk weekend

Book vores ophold med mad i fokus og nyd en weekend i gastronomiens tegn med udsøgt mad og eksklusive vine. Hele weekenden står i madens tegn med kulinariske oplevelser.

Pris pr. person fra

KR. 1.315,-

Montra Skaga Hotel

Nak og Æd-foredrag med Nikolaj Kirk

Fredag d. 17. september 2021

Mød legenden fra DRs Nak og Æd, Nikolaj Kirk. Her giver han dig et unikt indblik i de mange oplevelser, han har gjort sig gennem programmets 10 års levetid.

Pris pr. person fra

KR. 275,-

Montra Odder Parkhotel

Tørfisk-koncert

Lørdag d. 13. november 2021

Montra Odder Parkhotel byder velkommen til årets Tørfisk koncert. Nyd en festlig aften med en udsøgt menu og live koncert.

 

Pris pr. person

KR. 695,-

UDSOLGT

Montra Hotel Sabro Kro

Romantisk ophold eller kæresteweekend

Kunne det ikke være dejligt i en forlænget weekendtur med kæresten? Invitér din kæreste på et romantisk weekendophold for 2 i Jylland på Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra

KR. 1.275,-

Montra Skaga Hotel

Miniferie ved fyret til efteråret

Nyd en miniferie til efteråret på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Montra Hotel Hanstholm

Vandreferie i smukke Nationalpark Thy

Leder du efter vandreture med overnatning ved Nationalpark Thy, så har Montra Hanstholm Hotel et godt tilbud, hvor du kan opleve Thys storslåede natur på nært hold.

Der vil være mulighed for at leje cykler

Pris pr. person

KR. 1.445,-