Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm

Welcome to Montra Hotel Hanstholm

At Montra Hotel Hanstholm you’ll be close to the legendary and fascinating North Sea, which in Danish is called the West Sea after the western coast of the country. The hotel is just a stone’s throw away from the sea, where fishermen have ventured onto the stormy waves for centuries to bring food back to the mainland. The port of Hanstholm is worth a visit as the youngest and biggest harbour for commercial fishing in Denmark. It also houses the biggest fish auction in Denmark.

Montra Hotel Hanstholm – Oplev Vesterhavets vilde væsen

På Montra Hotel Hanstholm kommer du helt tæt på det legendariske og sagnomspundne Vesterhav. Hotellet ligger kun et stenkast fra havet, hvor fiskere i århundreder har begivet sig ud på det stormbruste hav for at bringe næringsrig føde tilbage til fastlandet. Havnen i Hanstholm er et besøg værd som landets yngste og største konsumfiskerihavn. Det er også her, du kan finde Danmarks største fiskeauktion.

At vi befinder os i en fiskerby kan man mærke på vores restaurant, som ofte har delikate fiskeretter på menuen. Det er naturligvis ikke det eneste, du kan få på tallerkenen, da køkkenet kan diske op med lækre retter til det nordjyske folk. Restauranten er anerkendt i hele området, og du kan få dig en god og hyggelig aften med lækker mad i vores skønne restaurant.

I gåafstand fra hotellet kan du få store naturoplevelser i Nordjylland. Thy er et område med storslået natur, og vi ligger på kanten af Nationalpark Thy, som byder på det vilde og fascinerende klithedelandskab. I den anden retning er der ikke langt til Vesterhavet – både havnen i Hanstholm og også strande ned til det vilde vand.

Ved vandet kan du også finde bunkere og museum med udstilling om Atlantvolden og andre spændende temaer fra 2. Verdenskrig.

Hos Montra Hotel Hanstholm kan du ud over at få en overnatning også afholde møder, kurser og konferencer. Vi har moderne konferencefaciliteter med plads til op til 400 deltagere, og vi kan naturligvis stille udstyr som projektor, mikrofoner og lignende til rådighed.