forårstilbud
Montra Skaga Hotel

1. marts til 31. maj

Oplev nordens guld nær Hirtshals’ kyst, udforsk det brusende Vesterhav eller besøg Hirtshals by under et 3-dages ophold i Vendsyssel.

Vi sørger for at have et hyggeligt værelse klar, og du kan nyde fantastiske 2-retters middage, en lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Påsketilbud
Montra Skaga Hotel

25. marts til 1. april

Besøg Hirtshals under et 3-dages påskeophold i Vendsyssel, hvor foråret lige så stille spirer frem i fiskerbyen og i naturen omkring.

Vi har et dejligt værelse klar, og så serverer vi 2-retters middage begge aftener, I får kaffe og kage ved ankomst, og til morgen står der en lækker morgenbuffet klar.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

vintertilbud
Montra Skaga Hotel

1. januar til 29. februar

Oplev det nordlige Danmark denne vinter, hvor du kan tage et kig tilbage i fortiden og opleve Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg eller opleve både duften og smagen af fiskerbyen Hirtshals.

Vi sørger for udsøgte 2-retters middage, lækker morgenbuffet, og så serverer vi kaffe og kage, når I ankommer til hotellet.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Montra Skaga Hotel

Nyd et Nordsøophold i Vendsyssel på Montra Skaga Hotel. Entrébillet til Nordsøen Oceanarium er inkluderet i prisen. Du får også en lækker 2-retters middag og stor morgenbuffet i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 748,-

Montra Skaga Hotel

1. april til 31. november

Invitér vennerne eller familien på golfferie, og skab minder sammen på golfbanen. Du får greenfee til Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Løkken Golfklub eller Sindal Golf Klub. Om aftenen byder vi på en lækker 2-retters middag, og dagen efter venter der dig en stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.045,-

MONTRA HOTELS

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.