FAMILIEVÆRELSER

Montra Hotels

Bo på et familieværelse på Montra Hotels

Skal hele familien med på tur, men er det svært at finde et sted, hvor I alle kan overnatte på et værelse? Så skal du besøge et af vores fire 4-stjernede hoteller i Jylland, hvor vi har flere familieværelser.

Når du booker et værelse hos Montra Hotels, kan du altid vælge et familieværelse. I et familieværelser er der plads til 2 voksne og 2 børn, og hvis I er 2 voksne og 3 mindre børn, så tøv ikke med at kontakte vores hoteller. Vi finder en løsning, så der er plads til hele familien.

Vidste du, at børn under 12 år kommer med på et ophold til halv pris?

Montra Hotel Sabro Kro

Få et familieværelse tæt på Aarhus

Tag familien med til Montra Hotel Sabro Kro, hvor vi har de perfekte rammer for en familieovernatning nær Aarhus! Hos os finder I familieværelser, der sikrer, at både børn og voksne får den bedste oplevelse, når I overnatte ude.

Vores hyggelige familieværelser er skabt med fokus på komfort og plads til hele familien. Her kan I nyde en behagelig og afslappende overnatning, når I har været på farten hele dagen. Vores familievenlige værelser er udstyret med alle de faciliteter, I har brug for, så I kan sove godt og blødt, inden I står op til en udsøgt morgenmadsbuffet.

Vi har også fantastiske udendørs faciliteter til hele familien. Hvis I er til boldspil, kan I give jer i kast med billard, bordtennis, bordfodbold eller bordcurling. I kan også nyde en omgang petanque eller krolf – og så har vi også en legeplads og en bålplads, hvor de små kan udforske deres kreativitet og hygge sig i, imens de voksne nyder de skønne naturområder

Inden for få kilomenter fra hotellet venter spændende oplevelser for både børn og voksne. Besøg eksempelvis Aarhus by, hvor I kan opleve AROS Kunstmuseum og udforske den spændende kunstverden sammen med jeres børn.

På Montra Hotel Sabro Kro er vores mål at give jer den bedste oplevelse som familie!

Standardværelse/Familieværelse Vores standardværelse til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Værelset er indrettet med 2 enkeltsenge og en sovesofa på 120 cm.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.

Executive-værelse/Familieværelse Vores dejlige executive-værelse/familieværelse er indrettet med dobbeltseng (180×200 cm) og mulighed for ekstra opredning på sovesofa (120 cm), så der kan være plads til 2 voksne og 2 børn.
Værelset er desuden indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.

Montra Hotel Hanstholm

Tag hele familien med til Thy

Tag familien med til Vesterhavet og nyd en overnatning på Montra Hotel Hanstholm – det perfekte valg for en hyggelig familieovernatning nær naturskønne områder og den fantastiske Nationalpark Thy! I kan overnatte i vores hyggelige familieværelser, der sikrer, at både børn og voksne kan sove godt og drømme sødt.

Vores familieværelser er nøje indrettet med henblik på at sikre familiens komfort. De familievenlige værelser giver tilstrækkelig plads til at rumme hele familien, så I alle kan få en god soveplads.

Voksne og børn kan også nyde godt af vores inden- og udendørs faciliteter, hvor I kan drømme jer til syden med en svømmetur i vores 27 grader varme pool. Hvis I vil være udenfor og være aktive, så tag en omgang minigolf, der altid giver anledning til gode grin og underholdning for store som små.

I nærheden af hotellet venter spændende oplevelser, der vil glæde både børn og voksne. Besøg Nationalpark Thy og oplev den enestående natur med vidtstrakte klitter, skove og søer. Her kan I udforske vandrestier, cykelruter og nyde den friske havluft.

Når du besøger Montra Hotel Hanstholm med familien, får du den perfekte kombination af spændende oplevelser i nærheden, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er plads til hele familien – for det er der hos os!

Superior familieværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse med mulighed for opredning! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng. Det er muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.

Montra Odder Parkhotel

Overnat med hele familien nær Saksild Strand

Hos Montra Odder Parkhotel kan du tage hele familien med til en uforglemmelig familieovernatning i Østjylland! Vi tilbyder de hyggeligste familieværelser og familievenlige områder, der sikrer, at både børn og voksne får en god oplevelse.

Vores rummelige familieværelser er designet til at imødekomme behovene hos hele familien. Med plads til både børn og voksne er vores familieværelser perfekte til en behagelig og afslappende overnatning. I vores familievenlige værelser vil I finde alle de faciliteter, I har brug for, som komfortable senge og eget badeværelse.

Vi har sørget for, at der er underholdning for hele familien på hotellet. Lær børnene at spille dart eller billard, eller tag en løbetur rundt i vores naturskønne områder, hvor der er rig mulighed for at få frisk luft og fornyet energi.

I nærområdet ved hotellet venter der også gode oplevelser for hele familien. Besøg Saksild Strand, der er kendt som den mest børnevenlige strand i området. Nyd solen, sandet og det klare vand, mens børnene leger og udforsker strandens skatte.

På Montra Odder Parkhotel er vi dedikerede til at give jer den bedste oplevelse som familie, når I skal på tur og opleve det danske land!

Luksusværelse med karbad/Familieværelse med karbad Vores luksusværelser er ca. 26 m2 store og har eget bad og toilet samt karbad.
Luksusværelserne er flot indrettet med sofa, fladskærms-tv, strygebræt/jern og garderobe, skrivebord og har naturligvis gratis wi-fi. Det er muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.

Montra Skaga Hotel

Book et familieværelse i nord

Hele familien er velkommen på Montra Skaga Hotel, hvor vi har fantastiske overnatningsmuligeder i vores skønne familieværelser, der sikrer den gode tur-oplevelse til både børn og voksne.

Vores familieværelser er skabt med fokus på familiens komfort og velvære. Her finder I plads til hele familien, så I kan nyde en behagelig og afslappende overnatning. Vores familievenlige værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder og faciliteter, der imødekommer jeres behov og ønsker.

Tag børnene med ned at svømme i vores pool, der er til fri afbenyttelse under hele opholdet. Vi har også sørget for, at børnene kan blive underholdt med et spil billard eller bordtennis, imens de voksne kan nyde en god, kold drink i vores bar – eller hvis vejret indbyder det, kan I samles om et godt måltid ude ved vores hyggelige terrasseområde.

I de små byer omkring hotellet finder I spændende oplevelser, der vil glæde både børn og voksne. Besøg Hirtshals Museum og tag på en rejse gennem byens maritime historie. Her kan I udforske udstillinger, se autentiske genstande og lære om fiskeriets betydning for området.

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen på Montra Skaga Hotel!

Familieværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Der er mulighed for at bestille ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.