Restaurant med mad i gourmetklassen

Montra Hotel Sabro Kro

Besøg vores gourmetrestaurant nær Aarhus

Gourmetrestaurant på højt niveau
Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus, er et kapitel for sig. Vi er en restaurant og spisested, hvor vi værner om det lokale tilhørsforhold og kender de lokale leverandører i Østjylland, så vi ved, hvor råvarerne kommer fra. I vores restaurant går vi op i, at der i køkkenet syltes, røges, bages, koges og steges af de bedste kokke, der sætter en ære i at forædle de gode råvarer til velsmagende mad af høj kvalitet og du får følelsen af ægte gourmetoplevelse, når du spiser i vores restaurant nær Aarhus.

Et godt spisested tæt på Aarhus
Vores restaurant er åben for både hotelgæster og restaurantbesøgende, som vil nyde en god frokostmenu eller aftenmenu. Skal du sørge for en romantisk aften med en god romantisk middag, er vi et af de bedste spisesteder og restauranter i Aarhusområdet; med vores lækre retter og omgivelser. Skal der gøres lidt ekstra ud af aftenen, så bestil et ophold. Få også en god oplevelse efter et besøg på vores gourmetrestaurant ved at tage til én af de mange intim koncerter og festarrangementer, som bliver afholdt.

OBS: Ikke muligt i øjeblikket

Restaurantens åbningstider

Mandag til lørdag:
Frokostkort kl. 11.30 – 16.00
Aftenkort kl. 17.00 – 21.30

Søndag:
Søndagsbuffet kl. 12.00 – 15.00
Aftenkort kl. 17.00 – 21.30

Bestil bord på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.