Smagen af sæsonens bedste råvarer
Månedens menu - August
God mad er noget vi alle kan samles om. Derfor sætter vi en stor ære i at skabe et godt måltid for alle vores kunder. Vores retter er præget af de danske klassikere, du kender og elsker. Hver måned udskifter vi vores menukort, så det passer med årstidens bedste råvarer.
Restauranten er åben mandag – lørdag kl. 17.30 – 21.00.
Bestil bord eller hør mere om menuen på info@ophotel.dk eller +45 8654 4744.
Vi gør opmærksom på, at restauranten er lukket alle søndage. Det er stadig muligt at overnatte og få morgenmad alle dage.

Forret
Rejecocktail à la Parkhotel med Marie Rose-dressing
Rørt fiskesalat af sæsonens fangst med friske urter, rugbrødschips & syltede rødløg
Grøn ærtesuppe med friske ærter, bacon & chili
- Pr. forret Kr. 139,-
Hovedret
Kalve-Ribeye (300 g)
Serveres med bagt tomat & salat med årstidens grønt. Vælg mellem: Pommes frites eller ristede kartofler og Sauce bearnaise eller pebersauce
Steak af oksefilet (200 g)
Serveres med bagt tomat & salat med årstidens grønt. Vælg mellem: Pommes frites eller ristede kartofler og Sauce bearnaise eller pebersauce
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter & smør sauce
Sæsonens fangst, pandestegt med gnocchi vendt i pesto & årstidens grønt
Salat med sprød kylling, forårsgrønt, sylt & senneps vinaigrette
“Chèvre Chaud” gratineret gedeost dryppet med honning, serveret på salat med vinaigrette & valnødder
Blomkålsbøf serveret med persillekartofler, sommergrønt & tomat sauce (vegetar)
- Pr. hovedret fra Kr. 155,-


Dessert
Pandekager med vaniljeis & chokoladesauce
Jordbærmousse med chokoladeknas
Hjemmelavet islagkage med hasselnøddebund, råsyltede bær & flødeskum
- Pr. dessert Kr. 119,-
Middag & vin
Vælg selv, hvor mange retter du ønsker.
- Snack
Saltede mandler, oliven med dip & brød
- Forret
Ceviche af rimmet vesterhavsfisk med limesaltet agurk & tomatkompot
- Hovedret
Farseret kyllingesupreme på bønner “française” med ristede nye kartofler, årstidens grønt & sauce choron
- Ost
Ostetallerken med 3 slags ost & behørig garniture
- Dessert
Kirsebær “clafoutis” – fransk kirsebærtærte med vaniljeis
- Velkomstdrink & snack Kr. 95,-
- 2 retter inkl. 2 gl. vin Kr. 350,-
- 3 retter inkl. 3 gl. vin Kr. 450,-
- 4 retter inkl. 4 gl. vin Kr. 550,-
- Velkomstdrink & snack,
4 retter inkl. 4 gl. vin Kr. 625,-
- Velkomstdrink & snack,
4 retter, 4 gl. vin samt
kaffe & sødt Kr. 675,-


Børnemenu
- Hovedret
Fiskefilet
Frikadeller
Stegt fisk
Kyllingenuggets
Lasagne
Der er mulighed for at vælge mellem pasta, salat, ristede kartofler eller pommes frites til hovedretten.
- Pr. hovedret Kr. 99,-
- Dessert
Isbombe (vanilje, jordbær og chokolade)
- Pr. dessert Kr. 59,-