Smagen af sæsonens bedste råvarer

Månedens menu - August

God mad er noget vi alle kan samles om. Derfor sætter vi en stor ære i at skabe et godt måltid for alle vores kunder. Vores retter er præget af de danske klassikere, du kender og elsker. Hver måned udskifter vi vores menukort, så det passer med årstidens bedste råvarer.

Restauranten er åben mandag – lørdag kl. 17.30 – 21.00.

Bestil bord eller hør mere om menuen på info@ophotel.dk eller +45 8654 4744.

Vi gør opmærksom på, at restauranten er lukket alle søndage. Det er stadig muligt at overnatte og få morgenmad alle dage.

Smukt anrettet forret med nødder og grønt på hvid firkantet tallerken

Forret

Rejecocktail à la Parkhotel med Marie Rose-dressing

Rørt fiskesalat af sæsonens fangst med friske urter, rugbrødschips & syltede rødløg

Grøn ærtesuppe med friske ærter, bacon & chili

  • Pr. forret Kr. 139,-

Hovedret

Kalve-Ribeye (300 g)
Serveres med bagt tomat & salat med årstidens grønt. Vælg mellem: Pommes frites eller ristede kartofler og Sauce bearnaise eller pebersauce

Steak af oksefilet (200 g)
Serveres med bagt tomat & salat med årstidens grønt. Vælg mellem: Pommes frites eller ristede kartofler og Sauce bearnaise eller pebersauce

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter & smør sauce

Sæsonens fangst, pandestegt med gnocchi vendt i pesto & årstidens grønt

Salat med sprød kylling, forårsgrønt, sylt & senneps vinaigrette

“Chèvre Chaud” gratineret gedeost dryppet med honning, serveret på salat med vinaigrette & valnødder

Blomkålsbøf serveret med persillekartofler, sommergrønt & tomat sauce (vegetar)

  • Pr. hovedret fra Kr. 155,-
Chokoladekage med nødder, frugtgelé og sorbet serveret i dyb blågrøn dessertskål.

Dessert

Pandekager med vaniljeis & chokoladesauce

Jordbærmousse med chokoladeknas

Hjemmelavet islagkage med hasselnøddebund, råsyltede bær & flødeskum

  • Pr. dessert Kr. 119,-

Middag & vin

Vælg selv, hvor mange retter du ønsker.

  • Snack

Saltede mandler, oliven med dip & brød

  • Forret

Ceviche af rimmet vesterhavsfisk med limesaltet agurk & tomatkompot

  • Hovedret

Farseret kyllingesupreme på bønner “française” med ristede nye kartofler, årstidens grønt & sauce choron

  • Ost

Ostetallerken med 3 slags ost & behørig garniture

  • Dessert

Kirsebær “clafoutis” – fransk kirsebærtærte med vaniljeis

  • Velkomstdrink & snack Kr. 95,-
  • 2 retter inkl. 2 gl. vin Kr. 350,-
  • 3 retter inkl. 3 gl. vin Kr. 450,-
  • 4 retter inkl. 4 gl. vin Kr. 550,-
  • Velkomstdrink & snack,
    4 retter inkl. 4 gl. vin
    Kr. 625,-
  • Velkomstdrink & snack,
    4 retter, 4 gl. vin samt
    kaffe & sødt
    Kr. 675,-
Gourmetanretning med rosastegt kalvekød, nye kartofler, glaserede gulerødder, grønne ærter og urter i rødvinsglace – serveret på hvid tallerken med stemningsfuld baggrund.
Stegt fiskefilet med tyttebær, groft salt og grillet citron – klassisk dansk ret hos Skaga Hotel.

Børnemenu

  • Hovedret

Fiskefilet

Frikadeller

Stegt fisk

Kyllingenuggets

Lasagne

Der er mulighed for at vælge mellem pasta, salat, ristede kartofler eller pommes frites til hovedretten.

  • Pr. hovedret Kr. 99,-
  • Dessert

Isbombe (vanilje, jordbær og chokolade)

  • Pr. dessert Kr. 59,-
Aktuelle tilbud og oplevelser