Vinterophold på Montra Hotels

Montra Hotels

Vintertid i Danmark er en særlig årstid, der indbyder til hyggelige indestunder foran pejsen og flotte naturoplevelser. Vores hoteller har sammensat nogle dejlige ophold med lækre aftenmenuer, som passer perfekt til vinteren. Hotellerne ligger tæt på pulserende byer og store naturoplevelser, så der er noget for enhver smag.

Vores 4 vintertilbud

Hvert hotel har sit eget vintertilbud på et skønt ophold, så klik ind og læs mere om hvert enkelt af dem og book dit vinterophold med det samme.

Vintertilbud
Montra Sabro Kro

HYGGELIGT VINTERBESØG I SMILETS BY

3-dages hotelophold

Tag på et dejligt hotelophold og lad os opvarte dig i vinterkulden. Vores 4-stjernede hotel er placeret tæt på Aarhus, så du har nem adgang til en masse storbyoplevelser. Når du skal have varmen og slappe af, kan du nyde den gode stemning på hotellet og den lækre mad fra vores restaurant.

Pr. person fra

KR. 1.195,-

Vintertilbud
Montra Odder Parkhotel

FRISK, FROSTKLAR LUFT I ØSTJYLLAND

3-dages hotelophold

Tag på et dejligt hotelophold med 2 overnatninger og nyd Østjylland. Området byder på en masse fantastiske oplevelser, både inde og ude. Og har du brug for ren afslapning kan du læne dig tilbage og nyde den gode stemning på vores hyggelige, 4-stjernede hotel.

Pr. person fra

KR. 1.095,-

Vintertilbud
Montra Skaga Hotel

VINTERLIG HYGGE OG NORDJYSK GÆSTFRIHED

3-dages hotelophold

Tag på et dejligt hotelophold med 2 overnatninger på vores 4-stjernede hotel i Hirtshals.

Nyd det frostklædte vinterlandskab og slap af i hyggelige, hjertevarme rammer. Vi har velindrettede værelser klar og sørger for udsøgte middage og lækker morgenmad.

Pr. person fra

KR. 995,-

Vintertilbud
Montra Hotel Hanstholm

NATIONALPARK THY I VINTERKLÆDER

3-dages hotelophold

Tag på et dejligt hotelophold med 2 overnatninger. Vores 4-stjernede hotel er placeret i noget af Danmarks smukkeste natur med Nationalpark Thy som nabo. Kom og nyd roen og den gode stemning! Vi sørger for at varte dig op imens.

Pr. person fra

KR. 1.095,-