Vinterophold

Montra Hotels

Skønne vinterophold

Tag på et lækkert vinterophold på et af vores hoteller her til vinter, og nyd de mange muligheder du har for at feriere herhjemme. Med hoteller i Øst- og Nordjylland kan du opleve et hav af spændende seværdigheder og attraktioner, og der er noget for enhver smag.

Hvert hotel har givet sit vinterophold et personligt præg, så du kan vælge et ophold, der passer dig.

Alle hoteller tilbyder et vinterophold med 2 overnatninger, 2 gange lækker aftensmad og 2 gange dejlig morgenmad.

Du kan få et skønt vinterophold fra 795,- pr. person – se priserne for det enkelte ophold i oversigten herunder. Du kan frit afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før.

Se vores 4 fantastiske vinterophold

Montra Odder Parkhotel

Vinterophold i hjertet af Østjylland

Nyd vinteren med et 3 dages vinterophold på Montra Odder Parkhotel. Vi byder på luksuriøse og rolige omgivelser i hjertet af Østjylland.

Pris pr. person

KR. 795,-

Montra Sabro Kro

Vinterophold ved smilets by

Nyd et 3-dages vinterophold på Montra Hotel Sabro Kro. Vi byder på et roligt, naturrigt område, hvor der er plads til fordybelse og afslapning. Med kun 15 kilometer til Aarhus centrum kan I hurtigt bytte de harmoniske omgivelser ud, med en tur til storbyen og shopping.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Skaga Hotel

3-dages vinterophold VED FYRTÅRNET

Nyd vintermånederne med et 3-dages ophold på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 845,-

MONTRA HOTEL HANSTHOLM

Vinterophold ved Nationalpark Thy

Nyd vinteren med et 3-dages vinterophold på Montra Hotel Hanstholm. Vi byder på et væld af kontraster. Fra Limfjordens blide landskaber til Vesterhavets frådende bølger og – i læ af klitterne – den storslåede natur i Nationalpark Thy.

Pris pr. person

KR. 1.095,-