Oplev skønne Danmark

Sommertilbud

6 OVERNATNINGER PÅ VALGFRIT MONTRA HOTEL

Hold sommerferie i Danmark og oplev den unikke danske natur. Skræddersy din sommerferie og få muligheden for at opleve Vesterhavet og Århus by på én og samme ferie. Køb 6 overnatninger og indløs dem på ét eller flere af vores fire 4-stjernende hoteller.

Klippekortet giver adgang til 6 overnatninger på et Montra Hotel. Overnatningerne kan indløses på alle vores 4 hoteller i perioden  8/6 – 31/8. I bestemmer selv hvor og hvornår.

Alle vores 4 hoteller ligger nær skønne natur- og kulturoplevelser, så mulighederne er mange. Bad fx. i Vesterhavet, tag på vandretur i Thy Nationalpark eller oplev Øst- og Nordjyllands rige kulturliv.

Med dette tilbud, kan I nyde sommeren i Danmark og frit sammensætte jeres egen rundtur.

Sommertilbud

Tilbuddet gælder i perioden 8/6 – 31/8 alle ugens dage.

  • 6 x overnatninger
  • 6 x morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse
Kr. 2.100,-  

Pris pr. barn under 12 år i opredning på forældrenes værelse
Kr. 1.050,- 

 

Flere overnatninger kan tilkøbes ved at kontakte hotellerne direkte.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra
Kr. 350,- pr. nat.

Pris pr. barn under 12 år i opredning på forældrenes værelse fra
Kr. 175,- pr. nat

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

FRI AFBESTILLING – Du kan frit afbestille din bookning helt op til dagen før kl. 18.00.

Alle 6 overnatninger skal benyttes i perioden: 8/6 – 31/8.

Beløbet for ubrugte klip gives ikke retur.

4 Skønne hoteller

kort-dansk

Montra Skaga Hotel er beliggende i udkanten af Hirtshals med den smukke og barske nordjyske natur i baghaven. Her kan I nyde roen og de landlige omgivelser eller tage på udflugt til Skagen eller Løkken. I Skagen kan I fx. opleve den charmerende by og Skagens Kunst Museum. Nordsøen Oceanarium ligger desuden kun et stenkast fra hotellet.

Montra Odder Parkhotel er omkranset af smuk natur. Som gæst kan I med fordel besøge de omkringliggende skove eller Saksild strand. Saksild Strand er kendt som en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande med roligt vand og hvide sandstrande. Hotellets beliggenhed er endvidere ideel for besøg i Aarhus, Skanderborg eller Horsens.

Montra Hotel Hanstholm har en flot beliggenhed med Vesterhavet som nærmeste nabo. Områdets fascinerende natur er helt oplagt til en vandretur – eller sæt jer godt tilrette i klitterne og nyd en flot solnedgang. Hotellet er centralt placeret i Hanstholm, tæt på Klitmøller, Thisted og Nationalpark Thy.

Montra Hotel Sabro Kro har med sin beliggenhed nem adgang til de mange seværdigheder og naturskønne omgivelser, som Østjylland har at byde på. Med kun 15 km til Aarhus er det oplagt, at besøge byen og nyde det rige kulturliv. Besøg fx. Den gamle by, ARoS, Tivoli Friheden, Mosegård museum eller Aarhus Domkirke.