Sommerophold i toppen af Nordjylland

Sommertilbud

Nyd et sommerophold med middag og picnic

Gælder 1. juni til og med 31. august.

Hos Montra Skaga Hotel er det hen over sommeren 2021 muligt at komme på et lækkert sommerophold til en exceptionelt god pris. Få overnatninger, en lækker 2-retters middag hver aften, morgenmad og en picnickurv fyldt med lækkerier hver anden dag på et skønt sommerophold hos os – du bestemmer selv, hvor længe opholdet skal vare!

Der er uendelige muligheder for oplevelser under et ophold i sommeren for både børn og voksne, når I bor på Montra Skaga Hotel. Hotellet er beliggende midt mellem Hirtshals by og den dejlige natur, der omkranser byen og breder sig til resten af Nordjylland. Tag derfor ud i naturen og nyd en skøn picnic. Vi har sørget for at fylde kurven med skønne lækkerier.

Sommerophold inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 31. august alle ugens dage og inkluderer:

  • 2-retters middag hver aften
  • Picnickurv hver 2. dag
  • Overnatning hver aften
  • Morgenmad hver morgen

Vælg selv opholdets længde. Eksempelvis 2 nætter:

Pris pr. person for 2 nætter fra
Kr. 1.195,- 

Book en ekstra opredning til børn (0-12 år) på forældrenes værelse pris pr. opredning for 2 nætter fra
Kr. 495,-

Vil du indløse et Montra gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.