Sommerophold ved Nordsøen

Sommertilbud

Nyd 2 dages ophold med 2-retters menu og entrébillet

Gælder hele året.

Nyd en par- eller familieferie med et 2-dages ophold på Montra Skaga Hotel i udkanten af Hirtshals. Når I booker dette ophold, får I gratis entré til Nordsøen Oceanarium. I overnatter på et af vores lækre værelser, og køkkenet byder på en udsøgt 2-retters middag. Et perfekt ophold for jer, der vil opleve Nordjylland.

Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium. Her kan du møde de legesyge sæler eller udforske stimevis af havdyr. En perfekt udflugt for både store og små. Som noget nyt i 2021 har det fascinerende museum fokus på områdets historie, hvor du kan se både rav med insekter og fossiler, der viser 65 millioner år gamle forstenede søpindsvin. Oceanariet byder blandt andet også på en soppebæk og shelters, hvor man kan spise sin madpakke i hyggelige omgivelser.

Book dit ophold og oplev Nordjylland
Når du booker et ophold på Montra Skaga Hotel får du gratis entré til Nordsøen Oceanarium. Derudover ligger Montra Skaga Hotel perfekt placeret nær havnen midt mellem Hirtshals by og den dejlige natur, der omkranser byen og breder sig til resten af Nordjylland. Derfor kan du i forbindelse med overnatningen nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg i Hirtshals by.

Nordsøopholdet inkluderer

Opholdet gælder alle ugens dage og inkluderer:

  • 1 overnatning på dobbeltværelse
  • 2-retters middag
  • Morgenmad
  • 1 indgangsbillet til Nordsøen Oceanarium

Pris pr. person fra
Kr. 525,-

Børn i alderen 3 – 11 år i opredning på forældrenes værelse til halv pris fra
Kr. 262,50,-

Vil du indløse et Montra gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

Holler Box