Klumpfisk eller kunst

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Nyd et 2 dages ophold med 2-retters menu og entrébillet

Klumpfisk eller kunst
Nyd en par- eller familieferie med et 2 dages ophold på Montra Skaga Hotel i udkanten af Hirtshals. Når I holder booker dette ophold, får I gratis entré til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunst Museum. I overnatter på et lækre værelser og køkkenet byder på en udsøgt 2-retters middag. Et perfekt ophold for jer, der vil opleve Nordjyllands kultur og smukke natur.

Oplev Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunst Museum
Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium. Her kan du møde den forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler eller udforske stimevis af havdyr. En perfekt udflugt for både store og små. Du kan også vælge at tage på Skagens Kunstmuseum, som udstiller en omfattende samling værker udført af de kendte Skagensmalere.

Book dit ophold og oplev Nordjylland
Når du booker et ophold på Montra Skaga Hotel får du gratis entré til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunstmuseum og kan springe køen over. Derudover ligger Montra Skaga Hotel perfekt placeret nær havnen midt mellem Hirtshals by og den dejlige natur, der omkranser byen og breder sig til resten af Nordjylland. Derfor kan du i forbindelse med overnatningen nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg i Hirtshals by.

Ophold inkl. entrébillet og 2-retters middag

  • 1 overnatning på dobbeltværelse
  • 2-retters middag
  • Morgenmad
  • Dagsbillet til Nordsøen Oceanarium ELLER Skagens Kunstmuseum
  • Gratis afbestilling indtil dagen før ankomst

Pris pr. person fra
Kr. 625,-

Børn i alderen 2 – 12 år i opredning på forældrenes værelse fra
Kr. 350,-

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

FRI AFBESTILLING – Du kan frit afbestille dit ophold helt op til dagen før kl. 18.00.