Skønt juleophold

Montra Skaga Hotel

Skønt juleophold med juleinspireret middag

11. november til den 18. december 2021 – ankomst tirsdag til lørdag.

Du er inviteret til et skønt juleophold med hygge og julestemning! Vi slår dørene op til vores skønne juleophold, hvor du kan slappe af på vores store, komfortable værelser og nyde den hyggelige natur i sine vinterklæder. Vendsyssel har meget at byde på, ikke mindst om vinteren. Det helt særlige lys, der inspirerede skagensmalerne hviler over området, og du kan tage på tur til en af de mange charmerende landsbyer eller spændende attraktioner som Nordsøen Oceanarium. Mulighederne er mange!

Vi serverer gløgg og æbleskiver ved ankomst, så du kan komme i den gode julestemning fra første færd, og om aftenen byder vi på en lækker, juleinspireret 3-retters middag. Hotellet er pyntet op til jul, og du vil mærke den hyggelige og imødekommende stemning, så snart du træder ind af døren hos os.

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Juleopholdet indeholder

  • Gløgg og æbleskiver ved ankomst
  • Velkomstdrink
  • 3-retters juleinspireret middag i vores restaurant
  • Overnatning
  • Morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse – ankomst tirsdag – torsdag
Fra kr. 745,-

Pris pr. person i dobbeltværelse – ankomst fredag – lørdag
Fra kr. 895,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 250,-

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.