Årets julefrokost med musik og dans

Montra Skaga Hotel

Få en fantastisk julebuffet med livemusik

Vi kan med glæde invitere til julefrokost på Skaga Hotel! Vi holder alle traditioner i hævd og tilbyder en lækker og klassisk julebuffet, fri bar og livemusik til et brag af en julefrokost. Underholdningen er sikret, når Ukendt Terræn indtager scenen og spiller velkendte sange, der indbyder til en tur på dansegulvet.

Du får en julebuffet med de traditionelle juleretter, hvor vi har sørget for masser af plads, så det hele sker forsvarligt, og gennem hele aftenen får du fri bar på øl, vand og vin. Snaps og spiritus kan tilkøbes. Du skal kun tænke på at have den skønneste julefrokost, for vi har sørget for resten.

Vi holder julefrokost 3 lørdage mellem kl. 19.00 og 01.00 i julen 2021:

  • Lørdag den 20. november
  • Lørdag den 27. november
  • Lørdag den 4. december

Vores fantastiske julebuffet “alt inklusiv” inkluderer:

  • Julebuffet
  • Kaffe
  • Natmad
  • Fri øl, vin og vand hele aftenen

Pris pr. person
Kr. 698,-

Bestil allerede nu på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Gør det til et juleophold

I forbindelse med julefrokosten kan du tage en overnatning på hotellet og lade bilen stå. Så slipper du for at skulle køre hjem midt om natten, og du kan vågne op til en lækker morgenmad hos os. Alle overnatninger er inklusiv morgenmad.

Med en overnatning oven i bliver julefrokosten pludselig til et skønt juleophold, hvor du rigtig kan nyde julestemningen på hotellet.

 

Julefrokost inklusiv overnatning og morgenmad

Pris inkl. julebuffet “alt inklusiv” pr. person fra
Kr 1.148,-

Vil du indløse et Montra-gavekort, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

Vi passer på hinanden

Der er længe til julen 2021, og der kan nå at ske meget, men det ligger helt fast, at vi passer på hinanden. Derfor sørger vi naturligvis for, at der er god mulighed for at holde afstand til hinanden ved buffeten, og vi vælger muligvis at servere nogle retter ved bordene.

Uanset hvordan retningslinjerne bliver, når vi rammer juletiden, kan du være sikker på, at vi følger alle anbefalinger og anvisninger.