Oplev Vendsyssel i efterårsfarver

Montra Skaga Hotel

3-dages hotelophold med hygge og nordjysk gæstfrihed

I det nordjyske kan du opleve efteråret uden filter med fantastisk natur lige uden for Skaga Hotel. Tag på et dejligt 3-dages efterårsophold med lækker aftensmad, gode værelser og en solid morgenmad og oplev ægte nordjysk gæstfrihed og den smukke natur i Vendsyssel.

Hvis elementerne tager for hårdt fat, kan du blandt andet bruge tiden hos os ved vores opvarmede, indendørs pool, men er vejret til at håndtere, byder området omkring Hirtshals på et væld af skønne vandre- og cykelruter, Vesterhavet i baghaven og blandt andet Nordsøen Oceanarium på den anden side af gaden.

Hirtshals er en charmerende by med masser af hyggelige kroge at opdage, og vi er sikre på, at du vil elske dit ophold hos os.

Inspiration til oplevelser

Hirtshals er en charmerende by, som er formet af det imponerende Vesterhav, som byen ligger op til. Fiskeriet er synligt gennem byen, som byder på en masse spændende aktiviteter og oplevelser for både store og små.

Læs mere her, hvor vi har samlet nogle forslag til aktiviteter, og hvor du kan finde en oversigt over events i og omkring Hirtshals.

Opholdet inkluderer

  • 2 x 2-retters middag
  • 2 x overnatning
  • 2 x morgenmad
  • Kaffe og hjemmebag på ankomstdagen

Pris pr. person fra
Kr. 995,- 

Ankomst mandag til fredag. Børn indtil 12 år halv pris – maks 2 børn pr. værelse.

Vil du indløse et Montra gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.