3-dages vinterophold på Montra Hotels

Montra Hotels

Montra Hotels byder dig velkommen

Trænger du til ekstra forkælelse i vintertiden? Så book et dejligt vinterophold med fuld forplejning hos Montra Hotels.

Alle tilbud på vinterophold indeholder to overnatninger på hyggelige hotelværelser inklusive stor morgenbuffet begge dage. Du får også serveret en lækker 2-retters eller 3-retters middag hver aften.

Vores hoteller ligger tæt på charmerende byer og store naturoplevelser, så der er noget for enhver smag. Tag f.eks. på østjysk ophold nær bylivet i Aarhus eller Horsens eller nordjysk ophold ved Nationalpark Thy eller Vesterhavet.

Læs mere om hvert enkelt tilbud, og book dit vinterophold nu.

Vores 4 vinterophold

VINTERTILBUD
Montra Hotel Hanstholm

3-dages vinterophold på toppen af Thy

1. december til 28. februar

Udforsk noget af Danmarks smukkeste natur, og tag på et 3-dages ophold i Hanstholm i vinteren. Vores 4-stjernede hotel er placeret tæt på den storslåede Nationalpark Thy. Under hele opholdet sørger vi for at varte dig op med 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-

Vintertilbud
Montra Odder Parkhotel

3-dages vinterophold i Østjylland

1. december til 28. februar

Denne vinter byder vi på et skønt 3-dages ophold i hjertet af Østjylland. Besøg Aarhus eller Horsens, eller gå på opdagelse langs Saksild strand. Nyd en 2-retters middag samt morgenbuffet alle dage inklusive kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.145,-

Tilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages miniferie ved havet i nord

1. sep. 2022 til 31. maj 2023 og 1. sep. 2023 til 20. dec. 2023

Forkæl jer selv og tag på et dejligt 3-dages ophold i Vendsyssel. Oplev den vilde natur ved det brusende Vesterhav, eller besøg Hirtshals by. Vi sørger for udsøgte 2-retters middage, lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

VINTERTILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

3-dages vinterophold nær Smilets by

1. december til 28. februar

Nyd to overnatninger i vinteren på et af vores hyggelige hotelværelser. Tag på visit i Aarhus og oplev Jyllands storby rig på både kultur og natur. Vi varter dig op alle dage med 2-retters middag og stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-