Sommerophold på Montra Hotels

Montra Hotels

Montra Hotels byder dig velkommen

Velkommen til sommer, sol og ferie med masser af forkælelse hos Montra Hotels. Denne sommer byder vi dig på hele seks sommerophold inklusiv aftenmenu og morgenbuffet. Vores hoteller ligger tæt på store naturoplevelser og charmerende byer, så der er noget for alle aldre.

Vores 6 sommertilbud

Hvert hotel har sine egne sommertilbud på skønne sommerophold. I Sabro kan du f.eks. tage på sommerophold tæt på Smilets by. Odder Parkhotel inviterer på sommerophold med fokus på østjysk kultur og natur. Du kan også nyde et sommerophold med middag og picnic i Hirtshals eller tage på et 4-dages sommerophold tæt på Nationalpark Thy. Læs mere om hvert enkelt tilbud, og book dit sommerophold nu.

SOMMERTILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

3-dages sommerophold tæt på Smilets by

1. juni til 31. august

Lad os forkæle dig med et dejligt 3-dages hotelophold i Sabro med ægte krostemning. Besøg Smilets by og nyd smukke naturoplevelser, et rigt kulturliv, og et væld af shopping muligheder. Vi sørger for fantastisk forplejning med morgenbuffet og 2-retters middag begge dage.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

SOMMERTILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

3-dages kulturophold ved Aarhus

1. juni til 31. august

Tag på opdagelse i den aarhusianske kulturhistorie med vores 3-dages kulturophold. Nyd en valgfri billet til Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Med i tilbuddet får du også en 3-retters middag og morgenbuffet hver dag samt husets sommerdrink på velkomstdagen.

Pris pr. person fra

KR. 1.645,-

SOMMERTILBUD
Montra Odder Parkhotel

3-dages sommerophold i Østjylland

1. juni til 31. august

Tag på et dejligt 3-dages sommerophold i charmerende Odder i sommeren 2022. Oplev alle de spændende tilbud Østjylland har at byde på, og nyd en 2-retters middag samt morgenbuffet alle dage inklusiv husets sommerdrink ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.145,-

SOMMERTILBUD
Montra Odder Parkhotel

3-dages kulturophold i Odder

1. juni til 31. august

Udfold din kulturelle side og nyd et 3-dages kulturophold i Odder. Du får en valgfri billet til Den Gamle By, Horsens Fængselsmuseum eller Moesgaard Museum, og vi serverer 3-retters middag og morgenbuffet alle dage samt husets sommerdrink på velkomstdagen.

Pris pr. person fra

KR. 1.575,-

Sommertilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages sommerophold med middag og picnic

1. juni til 31. august

Kom på et lækkert sommerophold til en exceptionel god pris. Hotellet er placeret mellem Hirtshals by og den dejlige natur, der omkranser byen. Få to overnatninger, en skøn 2-retters middag og stor morgenbuffet hver dag samt en picnickurv fyldt med lækkerier.

Pris pr. person fra

KR. 1.295,-

Sommertilbud
Montra Hotel Hanstholm

4-dages sommerophold tæt på Nationalpark Thy

1. juni til 15. september

Tag på et 4-dages sommerophold i Hanstholm, og oplev noget af Danmarks smukkeste natur. Vores 4-stjernede hotel er placeret tæt på den storslåede Nationalpark Thy. Vi sørger for at varte dig op med stor morgenbuffet og 2-retters velkomst middag.

Pris pr. person fra

KR. 1.398,-