3-dages efterårsophold på Montra Hotels

Montra Hotels

Montra Hotels byder dig velkommen

Trænger du til ekstra forkælelse i efterårstiden? Så book et dejligt efterårsophold med fuld forplejning hos Montra Hotels.

Alle tilbud på efterårsophold indeholder to overnatninger på hyggelige hotelværelser inklusiv stor morgenbuffet begge dage. Du får også serveret en lækker 2-retters eller 3-retters middag hver aften.

Vores hoteller ligger tæt på charmerende byer og store naturoplevelser, så der er noget for enhver smag. Tag f.eks. på østjysk ophold nær bylivet i Aarhus eller Horsens eller nordjysk ophold ved Nationalpark Thy eller Vesterhavet.

Læs mere om hvert enkelt tilbud, og book dit efterårsophold nu.

Vores 4 efterårsophold

EFTERÅRSTILBUD
Montra Hotel Hanstholm

3-dages efterårsophold på toppen af Thy

1. september til 30. november

Udforsk noget af Danmarks smukkeste natur, og tag på et 3-dages ophold i Hanstholm. Vores 4-stjernede hotel er placeret tæt på den storslåede Nationalpark Thy. Under hele opholdet sørger vi for at varte dig op med 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-

Efterårstilbud
Montra Odder Parkhotel

3-dages efterårsophold i Østjylland

1. september til 30. november

I efteråret 2022 byder vi på et skønt 3-dages ophold i hjertet af Østjylland. Besøg Aarhus eller Horsens, eller gå på opdagelse langs Saksild strand. Nyd en 2-retters middag samt morgenbuffet alle dage inklusiv kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.145,-

Tilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages miniferie ved havet i nord

1. sep. 2022 til 31. maj 2023 og 1. sep. 2023 til 20. dec. 2023

Forkæl jer selv og tag på et dejligt 3-dages ophold i Vendsyssel. Oplev den vilde natur ved det brusende Vesterhav, eller besøg Hirtshals by. Vi sørger for udsøgte 2-retters middage, lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

EFTERÅRSTILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

3-dages efterårsophold nær Smilets by

1. september til 30. november

Nyd to overnatninger i efteråret på et af vores hyggelige hotelværelser. Tag på visit i Aarhus og oplev Jyllands storby rig på både kultur og natur. Vi varter dig op alle dage med 2-retters middag og stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Holler Box