Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Se mulighederne hos Sabro Kro

Bliv klogere på de spændende muligheder, du finder på Montra Hotel Sabro Kro.

Montra Hotels

COVID-19-information

Vores hoteller er midlertidigt lukket 

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Som følge af de seneste retningslinjer er Montra Hotel Sabro Kro, Montra Hotel Hanstholm, Montra Hotel Skaga og Montra Odder Parkhotel lukket midlertidigt.

 

Montra Hotel Sabro Kro

Oplev Aarhus og omegn på Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel i udkanten af Sabro by med 14 kilomenter til Aarhus centrum. Vi har har luksuriøse, rolige og naturlige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Få en 4-stjernet oplevelse

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af foredrag og intimkoncerter.

Montra Hotel Sabro Kro

Møde- og konferencelokaler i skønne omgivelser

Søger du konferencelokaler ved Aarhus? Lad Montra Hotel Sabro Kro stå for planlægning af et eller flere konferencedøgn med forplejning af høj kvalitet i pragtfulde omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers’ Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at hotellet er blandt de 10 pct. bedste hoteller på verdensplan når det kommer til glade og tilfredse gæster.

 

Montra Hotel Sabro Kro

Luksuriøse værelser

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 rumlige, flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Besøg vores fremragende restaurant

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

OBS: Ikke muligt i øjeblikket

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Hotel Sabro kro

Vi passer på miljøet

Montra Hotel Sabro Kro er belønnet med turismens internationale miljømærke Green Key – også kaldet den Grønne Nøgle – og senest som en af rejsesitet TripAdvisor’s GreenLeaders (GrønneForløbere) med sølv-status.

Montra Hotel Sabro Kro – et besøg værd

På Montra Hotel Sabro Kro kan du nyde en afslappende ferie, nyde en hyggelig middag i vores skønne restaurant eller afholde inspirerende konferencer i vores flotte konferencelokaler. Sabro Kro er et velrenommeret hotel med en stolt tradition for at give gæsterne en god oplevelse. Hotel Sabro Kro er blevet en del af Montra-kæden, som også tæller Odder Parkhotel, Hotel Hanstholm og Skaga Hotel i Hirtshals. Derfor har de også alle fået tilføjet Montra i begyndelsen af navnet.

Hos Montra Hotel Sabro Kro og resten af Montra-kæden er standarden høj. Vi stræber hver dag efter at gøre vores gæster tilfredse. Vi har nogle principper, som fungerer som en rettesnor for vores arbejde, og som kommer vores gæster til gode. Blandt andet mener vi, at man skal kunne starte dagen med et godt måltid, og derfor er der altid morgenmad med værelserne i Montra-kæden. Hvert hotel har tilknyttet en restaurant af høj kvalitet, som serverer en lækker morgenmad for de overnattende gæster, og sådan er det naturligvis også her hos os for de gæster, der tager en overnatning i Sabro.

Derudover sigter vi grønt. Alle vores hoteller er Green Key-certificerede siden slutningen af 2020. Læs mere om Green Key her. Montra Hotel Sabro Kro var det første af hotellerne i kæden, som blev certificeret med Green Key-mærket.

På Sabro Kro er vi meget stolte af vores intimkoncerter, som har været noget af et tilløbsstykke i flere år nu. Desværre har COVID-19-situationen gjort det mere besværligt nu, og vi har måttet ændre flere planer, men hold øje med, hvilke oplevelser du kan se frem til hos Montra Hotel Sabro Kro fremover. Vi har gennem årene haft mange store navne inden for både musik, standup, foredrag og meget mere på scenen i Sabro, og vi glæder os til at se dig til vores næste arrangement.