THE OCEAN RACE 2023

Montra Hotel Sabro Kro

Overnatning tæt på Aarhus havn

Er du en af de heldige, der skal besøge THE OCEAN RACE? Så er Sabro Kro det perfekte sted for dig. Vores hotel ligger tæt på arrangementet, så du undgår at skulle køre langt samme dag som løbet. Vi tilbyder hyggelige værelser, der er ideelle til en god nats søvn, så du er frisk og klar til at heppe på din favoritsejler dagen efter.

Vores værelser er indrettet i en hyggelig stil, der får dig til at føle dig hjemme. Og selvfølgelig inkluderer opholdet en lækker morgenbuffet, der vil give dig en god start på dagen. Vi tilbyder også en restaurant og bar, hvor du kan nyde en lækker middag og en forfriskning efter en lang dag.

Du kan se alle vores anmeldelser på TripAdvisor her.

Hotelværelse på Sabro Kro

Hvad er THE OCEAN RACE?

The Ocean Race er en af verdens største og mest udfordrende sportsbegivenheder, hvor et felt af nogle af de dygtigste sejlere fra hele kloden racer jorden rundt i en etapebaseret kapsejlads over ni måneder. For første gang nogensinde vil Aarhus og Danmark være en del af ruten rundt om planeten.

Den kommende udgave af The Ocean Race, tidligere kendt som Volvo Ocean Race, begynder i 2023 efter at ruten i 2021 blev forkortet på grund af coronapandemien. Det er nu bekræftet, at The Ocean Race 22/23 vil starte i januar 2023 og vil besøge ni byer i løbet af seks måneder. Feltet vil nå Aarhus den 29. maj 2023, hvor eventpladsen foran DOKK1 vil være vært for en af Danmarks største sejlsportsbegivenheder.

Mens hele verden vil have øjnene rettet mod de spektakulære Ocean Race-både, når de sejler gennem Aarhus’ inderhavn foran en tætpakket kajkant, vil festlighederne være i fuld gang på land. I løbet af de 11 dage, hvor Aarhus er vært for The Ocean Race, vil havnepladsen være fyldt med aktiviteter for mennesker i alle aldre. Der vil være sjove indslag, konkurrencer, forskellige aktiviteter og læring om havmiljø og bæredygtighed i Race Village. Indlagte kapsejladser, pro/am-races og andre vandbaserede events vil også sørge for konstant aktivitet i en munter, festivalinspireret atmosfære.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.