Stillingsopslag

Montra Hotel Sabro Kro

Er du lige så skarp som kniven?

Vi mangler en kok, der kan skabe det nye danske køkken – måske er det dig. Som vores nye kok skal du brænde for at lave klassisk og ærlig mad fra bunden og sætte en ære i at lave et gedigent stykke håndværk. Vi laver nærmest alt vores mad fra bunden og indtænker altid bæredygtighed i køkkenet. Som kok hos os får du stor indflydelse på sammensætningen af menuerne, og passion for bæredygtighed er derfor vigtigt. Du får også stor indflydelse på hverdagen i det store team, du vil indgå i, hvor vi i høj grad hjælper hinanden med at passe familie og fritid ind i arbejdet. Herudover lægger vi vægt på, at du er uddannet kok, arbejder selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde med dine kollegaer.

Til gengæld tilbyder vi:

  • Fast vagtplan
  • Fri hver anden weekend
  • Bare 30 min. på arbejde fra Aarhus C
  • God løn, hvor overarbejde kan udbetales
  • Stor indflydelse på hverdagen i køkkenet og den mad, vi skal lave
  • Mulighed for efteruddannelse

Er du den, vi søger?

Send din ansøgning med vedlagt CV til hotelchef Ole Husted Ditlevsen på ohd@montrahotel.dk eller kontakt ham på telefon 9272 7974 og hør nærmere.

Vi indkalder kandidater til samtale løbende og opfordrer derfor til at søge stillingen hurtigst muligt.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box