Koncert med Søren Huss

Montra Hotel Sabro Kro

Søren Huss koncert

Fredag d. 19. november

Den erfarne sangskriver Søren Huss har gennem tiden udskiftet det bombastiske, engelsksprogede pop til dansksproget, terapeutisk sangskrivning.

Den tidligere Saybia-frontmand har nydt stor succes efter tiden med bandet. Han vækker sit bagkatalog til live og sætter sit eget præg på den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og helt personlige udtryk. Søren Huss udlægger sine fortællinger og udfolder sig i nærværende og smukke oplevelser, når han gæster Montra Hotel Sabro Kro.

Ud over en fantastisk koncert får du også en lækker 3-retters menu, som fuldender aftenen med en delikat opvarmning til de skønne toner. Du har endda mulighed for at tilvælge en eller to overnatninger og gøre det til et dejligt ophold med musikken i centrum.

Middagen serveres fra klokken 18. Dørene åbner klokken 20, og Søren Huss går på scenen klokken 21.

Pris pr. billet
Kr. 785,-

Koncert, middag og overnatning

Tag en overnatning med koncerten og gør det til et dejligt ophold. Du kan booke en overnatning hos os og slippe for at tænke på at komme hjem efter den lækre mad og den stemningsfulde koncert.

Du får:

  • 3-retters middag efter kokkens valg
  • Fantastisk koncert med Søren Huss
  • Overnatning på dobbeltværelse
  • Lækker morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse fra
Kr. 1.185,-

Tillæg for enkeltværelse
Kr. 200,-

Ta' to overnatninger

Tager du 2 overnatninger, får du en hel weekend med skøn musik og hyggelig stemning på vores hotel. Perfekt til at tage et smut forbi altid dejlige Aarhus og byens mange muligheder eller at slappe af i de rolige omgivelser omkring hotellet.

Du får:

  • 3-retters middag efter kokkens valg fredag
  • Fantastisk koncert med Søren Huss fredag
  • 2x overnatning på dobbeltværelse
  • 2x lækker morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse fra
Kr. 1.660,-

Tillæg for enkeltværelse pr. nat
Kr. 200,-

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box