Ophold med picnic

Sommertilbud

Sommerophold med picnic

Gælder 1. juni til og med 30. august.

Med vores fantastiske picnic-ophold kan du rigtig komme ud og opleve området omkring vores hyggelige hotel. Vi sender dig nemlig afsted med en lille madpakke eller picnic, som både er perfekt til skovturen, turen til stranden eller måske endda en rolig stund ved åen i Aarhus.

Opholdet inkluderer 2 overnatninger, og inden du går i seng, serverer vi en lækker 3-retters menu i vores gode restaurant.

Med lidt at styrke sig på i tasken kan vi anbefale at tage på en af de smukke vandreture, der findes i området. Se blandt andet forslag til vandreruter omkring Aarhus, Skanderborg og Odder, som kan nås inden for en halv times kørsel.

Du kan også tage madpakken med til nogle af de mange attraktioner i området, hvor man kan tage madpakke med. Vi har samlet en række forslag på denne side med aktiviteter og seværdigheder i nærheden.

Picnic-opholdet inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 30. august alle ugens dage og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 3-retters menu
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x picnic med 1 flaske vand, kaffe og kage til turen

Pris pr. person fra
Kr. 1.299,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- pr. nat.

Børn under 12 kommer med til halv pris fra
Kr. 649,-

Hvis du vil indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal det ske på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk.

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.