Mad ud af huset

Montra Hotel Sabro kro

Mad ud af huset til din næste fest

Diner transportable med mad ud af huset til din fest
Skal din fest holdes hjemme, et særlig sted i Aarhus eller et andet sted, kan du hos os bestille lækker, god mad udefra til dit selskab. Alle vores selskabsmenuer leveres også ud af huset, dog er samme personbegrænsninger som ved selskaber også gældende ved mad ud af huset med vores diner transportable.

Menuforslagene gælder for min. 15 kuverter og min. 20 kuverter ved buffet ud af huset. Er I under disse antal, gælder vores a la carte-kort, som kan ses på restaurantsiden.

Diner transportable af vores lækre mad
Vi har gratis diner transportable i en radius af 15 km af Sabro Kro, hvis du bestiller til min. 20 kuverter. Ved flere kilometer eller færre antal påregner vi et leveringsgebyr, der udregnes efter et opstartsgebyr på kr. 150,- og antal kilometer til din fest nær Aarhus.

Vi leverer gerne kolde retter anrettet på tallerken eller fad og de varme retter i termo-kasser, så temperaturen holdes uden problemer.

Serveringshjælp m.m. til din fest
Udover gourmet catering af luksus festmad hjælper vi også gerne med duge, servietter, blomsterdekorationer, køkkenhjælp og hjælp til servering. Ring og hør nærmere og lad os aftale hvordan vi sørger for god mad ud af huset til din fest. 

OBS: Ikke muligt i øjeblikket

Vores selskabsmenuer

Vi har sammensat selskabskort til hver sæson, som giver dig et overblik over de mange muligheder for mad til din næste fest. Her kan du selv sammensætte din menu med forretter, hovedretter og desserter.  Vi har også et udvalg af lækre buffeter. Lad dig inspirere af vores selskabskort.

Catering til de helt store arrangementer

Køkkenet på Montra Hotel Sabro Kro er vant til store udfordringer, og er udstyret til at kræse for de helt store arrangementer i og omkring Aarhus. Vi er vant til at have selskaber op til 300 personer i huset, og har også erfaringer med catering til endnu større selskaber – ud af huset.

Vi har tidligere blandt andet leveret forplejning til CSC Classic cykelløb i Aarhus, hvor vi leverede en almindelig buffet, en VIP buffet og madpakker til dem, der fulgte med cykelrytterne rundt på ruten.

Til Store Klassefest for Sabro Korsvejens Skole har vi leveret forret og hovedret til 630 gæster. Dette arrangement blev afholdt i Sabro Hallen.

Kontakt os gerne for en snak eller kom og se lokalerne til store arrangementer på vores adresse i Sabro. Vi er altid klar til at give et godt tilbud på catering eller afholdelse af store arrangementer

Hold din næste fest hos os

Øsnker du ikke at holde festen hjemme? Så har vi på Montra Odder Parkhotel store og fleksible selskabslokaler til enhver anledning. Du kan derfor trygt lægge dit selskab i vores hænder. Vi hjælper med alt lige fra oppyntning til menu og underholdning.

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.