Mad ud af huset

Montra Hotel Sabro kro

Mad ud af huset til din næste fest

Ønsker I levering af mad ud af huset ved jeres næste selskab, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere. Det skal dog siges, at servicen skal leveres tilbage på egen hånd.

Vi tilbyder buffeter til min. 20 personer ud af huset og derudover retter fra vores selskabsmenukort i følge aftale med kokken.

Har I specielle ønsker til menuer, er nogen vegetarer eller har diabetes, tager vi selvfølgelig hensyn til dette.

Vi har udover ovenstående et spændende udvalg af forskellige receptionsbuffeter til din næste reception.

Vi er klar til at hjælpe ved jeres næste arrangement.

Vores selskabsmenuer

Vi har sammensat selskabskort til hver sæson, som giver dig et overblik over de mange muligheder for mad til din næste fest. Her kan du selv sammensætte din menu med forretter, hovedretter og desserter.  Vi har også et udvalg af lækre buffeter. Lad dig inspirere af vores selskabskort.

Catering til de helt store arrangementer

Køkkenet på Montra Hotel Sabro Kro er vant til store udfordringer, og er udstyret til at kræse for de helt store arrangementer i og omkring Aarhus. Vi er vant til at have selskaber op til 300 personer i huset, og har også erfaringer med catering til endnu større selskaber – ud af huset.

Vi har tidligere blandt andet leveret forplejning til CSC Classic cykelløb i Aarhus, hvor vi leverede en almindelig buffet, en VIP buffet og madpakker til dem, der fulgte med cykelrytterne rundt på ruten.

Til Store Klassefest for Sabro Korsvejens Skole har vi leveret forret og hovedret til 630 gæster. Dette arrangement blev afholdt i Sabro Hallen.

Kontakt os gerne for en snak eller kom og se lokalerne til store arrangementer på vores adresse i Sabro. Vi er altid klar til at give et godt tilbud på catering eller afholdelse af store arrangementer

Hold din næste fest hos os

Øsnker du ikke at holde festen hjemme? Så har vi på Montra Hotel Sabro Kro store og fleksible selskabslokaler til enhver anledning. Du kan derfor trygt lægge dit selskab i vores hænder. Vi hjælper med alt lige fra oppyntning til menu og underholdning.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.