DYGTIG OG ENGAGERET KOK SØGES TIL SABRO KRO
Vi søger en engageret og uddannet kok med erfaring fra restaurantbranchen. Stillingen er på fuld tid med skiftende arbejdstider både i hverdage og weekender.
Som hotellets nye kok skal du brænde for den gode madlavning, kunne arbejde selvstændigt og klare en travl hverdag med mange bolde i luften. Du vil få indflydelse på sammensætningen af restaurantens menuer og vil desuden hjælpe med bestilling af råvarer og den daglige planlægning.
Vi er et engageret team på 5 faglærte kokke samt 4 elever, som har travlt, og derfor vil vi tilføje endnu en dygtig kollega til vores team.
Du vil få en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Teamet har et godt socialt sammenhold med plads til sjov og udvikling.
Opstart til september 2023.
Dine arbejdsopgaver og kompetencer:
- Du skal være en god kollega
- Du skal have erfaring med á la carte og selskaber
- Udvikling af vores á la carte restaurant med køkkenchefen
- Udvikling og planlægning af menuer og selskabskort
- Sikre høj kvalitet, god smag og flotte anretninger til alle gæster
Vi tilbyder:
- Arbejdsplads bare 15 min. fra Aarhus C
- Stor indflydelse på hverdagen i køkkenet og tilberedning af mad
- Gode lønvilkår og pension
- Overenskomst med Horesta og 3F
- Godt arbejdsmiljø med super kollegaer
- Fast vagtplan
- Fri hver anden weekend samt til jul og påske
Er du den, vi søger?
Er du interesseret i stillingen, så send en ansøgning med det samme til hotelchef René Birk Salomonsson via mail rene@montrahotel.dk, eller kontakt ham på telefon +45 92 72 79 74 og hør nærmere.
Vi indkalder kandidater til samtale med vores køkkenchef Nikolaj Danevig løbende og opfordrer derfor til at søge stillingen hurtigst muligt.