Oplev julen nær Aarhus på Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Oplev ægte julestemning på Sabro Kro

Tag en overnatning på Montra Hotel Sabro Kro, og oplev vaskeægte julestemning med lækker mad og besøg i Den Gamle By i Aarhus.

Lad vores hyggelig hotel danne ramme for et skønt juleophold, der byder på masser af gode stunder med fantastisk mad og spændende oplevelser i Aarhus – oplagt til en tur ud for at købe de sidste julegaver.

Den Gamle By er kendt for sine juleudstillinger, hvor man kan mærke århundreders historiske vingesus med et juletwist. For mange lokale er det en tradition at gå en tur gennem Den Gamle Bys fascinerende område ved juletid for at komme i den helt rigtige stemning, og nu kan du tage samme tur. Grundet COVID-19 er der en særlig procedure for indgang til Den Gamle By – læs mere om den længere nede.

Glæd dig til en velsmagende 2-retters middag og lækre værelser, så du vågner veludhvilet og klar til at opleve Aarhus, der er pyntet op til den glade højtid.

Juleophold med middag og besøg til Den Gamle By

Med vores juleophold får du:

  • 1 x lækker 2-retters menu
  • 1 x overnatning
  • 1 x billet til Den Gamle By
  • 1 x stor morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse.

Tilbud ved ankomst fredag, lørdag eller søndag

Kun kr. 695,-

Ved ankomst mandag til torsdag er prisen 795,- pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelse fås ved tillæg på 200,-.

Juleophold kan fås fra d. 21. november til d. 18. december.

Besøg i Den Gamle By

På grund af COVID-19-situationen har Den Gamle By ændret procedure for gæster. Billetter fås stadig hos os, men alle gæster skal booke deres besøg inden ankomst. Dette er for at sikre, at der ikke er for mange mennesker og for tæt afstand blandt de smukke bygninger og spændende udstillinger.

Følg dette link for at booke tid.

Klik på knappen “Vælg dato og tidspunkt” og vælg, hvornår I gerne vil besøge Den Gamle By.

Vælg så “Fribilletter” i det antal personer, I tager afsted, put i kurven og check ud.

Når I så kommer til Den Gamle By, viser I de billetter, I har fået på hotellet, og så er det bare at nyde den fantastiske julestemning.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.