Oplev charmerende Aarhus

Montra Hotel Sabro Kro

3-dages ophold tæt på Aarhus

Forkæl dig selv med et dejligt 3-dages hotelophold hos os. Vi sørger for lækker aftensmad med en 3-retters menu begge aftener, og der venter dig en skøn morgenbuffet, når du vågner.

Med vores placering tæt på Aarhus, er dette ophold en fantastisk mulighed for at smutte ind til Smilets By og nyde Aarhus i sine vinterklæder. ”Verdens mindste storby” charmerer med sin varme stemning, selv i kulden. Byen byder på et væld af spændende oplevelser, både inde og ude.

Du kan naturligvis også nyde det frostklare vintervejr i naturen omkring hotellet eller slappe af inde i varmen på vores komfortable og hyggelige værelser.

Vi er altid gerne behjælpelige med inspiration til spændende aktiviteter, hvis du har brug for at blive guidet i de mange interessante og underholdende tilbud, du finder tæt på vores hotel.

Inspiration til oplevelser

Aarhus er et område med masser af steder at tage på oplevelse, som gemmer på et utal af spændende tilbud. Der er altid noget at tage sig til i og omkring byen, uanset om du er til smuk natur, kulturelle timer eller underholdende aktiviteter.

Vi har samlet et lille udsnit af spændende attraktioner og muligheder at tage sig til i Aarhus, som du kan se her, hvor du blandt andet også finder en kalender med nogle af de spændende ting, der sker i byen.

3-dages ophold inkluderer

Opholdet gælder på alle ugens dage og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 3-retters menu
  • 2 x morgenmad
  • Kaffe og kage på ankomstdagen

Pris pr. person
Kr. 1.195,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- pr. nat. Halv pris for børn under 12 år.

Hvis du vil indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal det ske på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.