Oplev charmerende Aarhus

Montra Hotel Sabro Kro

3-dages ophold med Aarhus lige ved hånden

1. september til 20. december

Dette efterår har du mulighed for at tage på et dejligt 3-dages efterårsophold hos os tæt ved Aarhus. Vi sørger for lækker aftensmad med en 3-retters menu begge aftener, og der venter selvfølgelig også en skøn morgenbuffet til dig, når du vågner.

Med vores placering tæt på Aarhus er dette ophold en fantastisk mulighed for at tage et smut ind til “verdens mindste storby” med sin unikke charme og mange muligheder og opleve efteråret i byen. Du kan selvfølgelig også tage ud og nyde efterårsfarverne i naturen omkring hotellet eller bare slappe af på vores behagelige værelser.

Vi er altid behjælpelige med inspiration til spændende aktiviteter, hvis du har brug for det, for der er massevis af interessante og underholdende tilbud til dig tæt på vores hotel.

Inspiration til oplevelser

Aarhus er et område med masser af steder at tage på oplevelse, som gemmer på et utal af spændende tilbud. Der er altid noget at tage sig til i og omkring byen, uanset om du er til smuk natur, kulturelle timer eller underholdende aktiviteter.

Vi har samlet et lille udsnit af spændende attraktioner og muligheder at tage sig til i Aarhus, som du kan se her, hvor du blandt andet også finder en kalender med nogle af de spændende ting, der sker i byen.

3-dages efterårsophold inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. september til 20. december alle ugens dage og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 3-retters menu
  • 2 x morgenmad
  • Kaffe og kage på ankomstdagen

Pris pr. person
Kr. 1.195,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- pr. nat. Halv pris for børn under 12 år.

Hvis du vil indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal det ske på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.