3-dages sommerophold ved Aarhus

Sommertilbud

Lækkert 3-dages sommerophold

Gælder 1. juni til og med 30. august

Denne sommer kan du tage på et skønt 3-dages ophold på vores hyggelige hotel og nyde nogle dejlige sommerdage tæt på Aarhus. Vi siger velkommen til hotellet med kaffe og kage, og børn under 12 år kommer med for halv pris. Du får naturligvis vores lækre morgenbuffet inkluderet i prisen, og du får 2 skønne 2-retters menuer, så du kan afslutte dagene med lækker mad i vores restaurant under dit ophold.

Med hotellet som base kan du udforske alt det, som Aarhus og omegn har at byde på, og der er nok at tage af. Vi har samlet et lille udpluk af aktiviteter og seværdigheder, du kan bruge dagene på, men listen af muligheder er næsten uendelig.

Vi er placeret tæt på Aarhus og tæt på motorvejen E45, så du kan komme langt op og ned i Jylland på kort tid, og vi hjælper gerne med forslag til aktiviteter under dit ophold – bare henvend dig til vores venlige og smilende personale.

3-dages sommerophold inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 30. august alle ugens dage og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 2-retters menu
  • 2 x morgenbuffet
  • Kaffe og kage ved ankomst

Pris pr. person fra – gælder 25. juni til og med 8. august
Kr. 899,- 

Pris pr. person fra – gælder 1. juni til 24. juni samt 9. august til 30. august
Kr. 1.099,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- pr. nat.

Børn under 12 kommer med til halv pris fra
Kr. 449,50,- / Kr. 549,-

Hvis du vil indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal det ske på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk.

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.