Mini sommerferie med kultur

Sommertilbud

Mini sommerferie i Odder

Gælder 1. juni til og med 1. august.

Vi inviterer til en dejlig miniferie i de skønne sommermåneder på vores hyggelige hotel. Vores mini sommerferie byder på 3 overnatninger i et skønt værelse, 3 gange lækker aftensmad og selvfølgelig 3 gange dejlig morgenmad. Derudover får du også en billet til en af de store attraktioner, du finder i kort afstand fra hotellet, og børn under 12 år er kun halv pris.

Du kan vælge mellem en billet til FÆNGSLET i Horsens eller to af de klassiske museer i Aarhus, nemlig Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Alle de 3 museer er meget roste og anerkendte for deres formidling af deres områder, og du er sikker på at få en fantastisk dag med spændende oplevelser, uanset hvor du vælger at tage hen.

De 3 kulturelle kæmper er blot et lille udpluk af de seværdigheder og attraktioner, du finder i kort afstand fra Odder og vores hotel. Se blandt andet vores side med inspiration til, hvilke attraktioner og seværdigheder, du kan se under et ophold hos os. Kun 10 minutters kørsel fra hotellet finder du også Saksild Strand, som er en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande. Her er livreddertårn, isboder, hvidt sand og rent vand – et perfekt sted til en tur til stranden.

Mini sommerferien inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 1. august alle ugens dage og inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • 3 x 2-retters menu
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 billet til enten FÆNGSLET, Den Gamle By eller Moesgaard Museum

Pris pr. person fra
Kr. 1.399,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-.

Børn under 12 år kommer med til halv pris fra
Kr. 699,50,-

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på mail eller telefon, skal dette ske på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.