Standup med Linda P

Montra Odder Parkhotel

Standup med Linda P og lækker buffet

Fredag d. 4. marts 2022

Til marts kan du opleve en af Danmarks bedste komikere på Odder Parkhotel, når Linda P gæster salen og leverer grin i hobetal. Linda P har været hjernen bag en række succesfulde standup-shows, og hun har mange gange vist sine imponerende evner inden for komik og comedy på TV. Med Linda P på scenen er der garanti for en fantastisk underholdende aften med masser af sublime jokes at grine af!

Inden showet byder vi på en lækker buffet med skøn mad fra vores dygtige kokke, der fuldender aftenen på en helt perfekt måde. Vi sikrer, at maden har samme høje kvalitet som underholdningen, og du kan få en fantastisk aften, du sent vil glemme.

Grundet COVID-19 kan du frit afbestille din standup-billet indtil klokken 18.00 dagen før. Det er en del af vores indsats for at sikre din tryghed. Læs mere her.

Standup og lækker buffet

  • Superlækker buffet med stort udvalg af tilbehør (fra kl. 18.00)
  • Standup med Linda P (dørene åbner kl. 20.45, pladserne er unummererede)

Pris pr. person
Kr. 550,-

Uden buffet Kr. 300,-

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.