Standup med Linda P.

Montra Odder Parkhotel

Standup med Linda P. og lækker buffet

Fredag d. 4. marts 2022

Til marts kan du opleve en af Danmarks største kvindelige stand-up komikere på Odder Parkhotel. Linda P er lige nu aktuel med showet ”Sabotage Hunger”.
Til showet på Odder Park garanterer vi at Linda P., med hendes tørre humor forenet med uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med.

Linda P. har været hjernen bag en række anmelderroste One-man shows, og hun har mange gange vist sine imponerende evner inden for comedy i programmerne: ”Det alt for store Linda P. Show” og ”Piger på prøveløsladelse”.

Lindas emnevalg spænder bredt, men uanset om hun udfletter sit eget privatliv eller kommenterer på samfundets tendenser, er fællesnævneren en humoristisk kynisme.

Inden showet byder vi på en lækker buffet med skøn mad fra vores dygtige kokke, der fuldender aftenen på en helt perfekt måde. Vi sikrer, at maden har samme høje kvalitet som underholdningen, og du kan få en fantastisk aften, du sent vil glemme.

Standup og lækker buffet

  • Superlækker buffet med stort udvalg af tilbehør (fra kl. 18.00)
  • Standup med Linda P (dørene åbner kl. 20.45, pladserne er unummererede)

Pris pr. person
Kr. 550,-

Uden buffet Kr. 300,-

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box