Standup med Lasse Rimmer

Montra Odder Parkhotel

En aften med skøn comedy og lækker mad

Fredag d. 25. februar 2022

Lasse Rimmer er en af Danmarks mest erfarne og succesfulde komikere, der både excellerer i klassisk standup og som vært med et komisk strejf på TV- og radioprogrammer, som han har demonstreret gennem sin karriere. Han har flere succesfulde turnéer med onemanshows på samvittigheden, og han er klar til at lægge salen ned hos os til februar 2022.

Vi sætter gang i aftenen med en lækker buffet, som gør dig glad i maven, inden du overgiver dig til latteren, når Lasse Rimmer griber mikrofonen.

Der er altid højt humør og god stemning, når vi inviterer til standup og buffet, så skynd dig ind og book din billet til en fantastisk aften med underholdning af højeste karat.

Grundet COVID-19 kan du frit afbestille din standup-billet indtil klokken 18.00 dagen før. Det er en del af vores indsats for at sikre din tryghed. Læs mere her.

Buffet og standup med Lasse Rimmer

  • Superlækker buffet med stort udvalg af tilbehør (fra kl. 18.00)
  • Standup med Lasse Rimmer (dørene åbner kl. 20.45, pladserne er unummererede)

Pris pr. person
Kr. 550,-

Uden buffet Kr. 300,-

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.